Inte så nöjd

Hörrni.
Jag vet inte vad det är, men jag känner mig inte vidare lätt i kroppen just nu.
Vet inte om det är för att vi varit sjuka så himla länge?
För att kul planer har ställts in?
För att småsaker krånglar?
Kanske har jag lite för mycket arbete på min tallrik för att känna mig bekväm?
Konstant PMS?

Går ständigt runt och grubblar på ALLT just nu.
Det är superirriterande.
INGET ÄR EGENTLIGEN FEL!
Allt är bra.
Har bara som ett åskmoln som hänger över huvudet och det är en himla oskön känsla jag väääldigt gärna vill bli av med.

Mvh Surpuppan
jennybenny
OBS! Jag är givetvis glad emellanåt och går inte runt och är arg liksom. Men grubblar inombords ca 24/7. Eller ah.. kanske 16/7 åtminstone.

Advertisements

0 thoughts on “Inte så nöjd

 1. Jag älskade ditt lila hår! Var tog det vägen? Var det en toningsvariant som tvättades bort? Eller är ditt hår som mitt, att även permanenta hårfärger rinner ur?

 2. Och förresten! Det är väl helt okej att ha den känslan ibland. Sån har jag också ofta, trots att inget egentligen är fel.

 3. Måste bara säga att jag ÄLSKAR eran pod, kommer på mig själv att sitta och småskratta. Ni är så himla bra. Vill aldrig att avsnitten ska ta slut 🙂

 4. Uuu jag hatar när jag kommer in i en period när jag känner så. Det brukar ske när jag har på tok för mycket att göra eller på tok för lite att göra (och med det menar jag att allt tycks handla om mina älskade barn – men jag mår inte alls bra av att inte få annan stimulans också).

  Har inte kommit på hur jag ska ta ur mig de där “åsk-molns perioderna”.. De är verkligen inte roliga för man känner sig så otacksam samtidigt som man bara inte kan få bort den där skit-känslan. Om du kommer på någon lösning en dag så blogga gärna om den..

  Iofs en sak jag brukar göra är att sa till att det finns lite utrymme att tänka och grubbla. Typ ha på bra poddar (yes er podd! :)) eller dylikt så att jag åtminstone stunder fokuserar på något annat och då kan den där skit-känslan försvinna en stund.

  Hoppas det blir bättre snart för dig!

  • Det är supersvårt att ta sig ur! Man måste typ ba vänta ut skiten, haha.

   SÅÅÅÅÅ GLAD att podden får dig att bli gladare ❤

 5. Du är inte ensam om att känna så ibland <3. Tänk på allt roligt under Sverigeresan! Vad ser du mest fram mot? Förutom det självklara, familj och bebis såklart ;). Kram på dig!!

 6. Klart man får vara lite “off” ibland, hur ska man annars känna skillnaden när man ät på topp? 🙂 Bara tillåt dig lite depp och sen är du igång igen! Kram

 7. Surpuppa??????
  Du bor ju i världens häftigaste stad!!!
  Fixa barnvakt fredag- eller lördagkväll och besök Blues and Boogie Bar på Printers Alley. Kolla först så att det är Stacy Mitchhart band som lirar. Gör flitiga besök i baren och skit i morgondagen. Du kommer att ha “a hell of time”. Och my good! Du har ju alla honkeytonkbarer på Brodway. Förstår inte hur du kan vara en surpuppa som bor i “paradiset”. Tootsies, Stage mm mm… Kör så det ryker.

 8. “skita i morgondagen”? Haha! Har Ynge träffat barn vid något tillfälle i sitt liv? De är inte direkt kompatibla med att “skita i morgondagen”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s