Sponsrat inlägg – IKEA

Att låta mina barn hjälpa till i köket har alltid varit otroligt viktigt för mig.
Det får ta tid, det får bli stökigt, det får bli lite knasigt – huvudsaken är att dom får lära sig och känna att dom är behövda.
Att låta barnen hjälpa i köket kan stärka självkänsla, lär ut team-work och även hur en god, nyttig, måltid blir till. Det skapar även möjligheter att prata om hur grödor, frukt och grönsaker blir till, vilket är otroligt nyttigt att veta.
När mina barn är med och hjälper till med maten, så tenderar dom även att smaka mer frivilligt på det som bjuds. eftersom dom tillagat den själva. Om man har kräsna små, som jag, är det verkligen ett tips att bjuda in dom till att ge en hand vid matlagningen.
Låt dom hjälpa att skära grönsaker med hjälp av barnvänliga knivar (under bevakning såklart!). Låt det ta sin tid. Uppmuntra dom att försöka!
Det är värt den lilla extra tiden det tar, tusen gånger om. Jag lovar!

ÄLSKAR denna filmen nedan. Så himla härlig!

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(“https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=6797684714453440991599391″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_6797684714453440991599391″);

/Detta är ett sponsrat inlägg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s