Arg arg arg arg

ÄR SÅ ARG!

Skrev precis ett långt inlägg och så blev det något jävla fel på bloggen så nu är ALLT borta.
Gah.
SÅ SUUUUR.
Orkar inte detta efter att ha bollat jobb, blogg, båda barnen, sjuk hund, hus, mat och ALLT!?

HEJDÅ Måndag.
Nya tag i morgon igen.
Då ska vi till läkaren med Astrid som ska få vaccin.
HURRAAAA SÅÅÅ KUUUUUUUL. Längtar ihjäl mig.
jennybenny
Ni får TVÅ instagrambilder i rad bara för att jag är så sur. Men bilden gör mig GLAD och varm i hjärtat.
Ska ta mig en kopp lugnande te och somna tidigt tror jag, hehe.

Advertisements

0 thoughts on “Arg arg arg arg

  1. Alltså jag tycker att det är frustrerande när kommentarer jag skricit försvinner, och de kan väldigt ofta vara väldigt långa. Kan tänka mig frustrationen att bli av med ett helt blogginlägg, I feel ya! Hoppas du sov gott!

  2. Jag skulle somna tidigt igår, men skulle bara lägga upp en annons med ett skoskåp på en lokal säljsida innan. Telefonen krånglade (gaaaaaahhhhh!!!) så jag provade igen, och igen. I morse såg jag att jag hade lagt upp 3 annonser, istället för 1 och att folk börjat buda på alla 3….. Älskar teknik när den funkar , HATAR den när den krånglar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s