Medicin i 8 veckor

HEJ vänner!
Jag har inte haft tid att skriva pga. läkarbesöket som tog 6239563957 år.
Tydligen så har jag någon infektion (??) så jag måste äta antibiotika i minst 8 veckor nu.
Superkul!
Ska dock bli väldigt skönt att få bukt på problemen för jag ser inte rolig ut i hyn. Och det gör SÅ ONT i mina armhålor.
Detta kan vara kopplat med mina cystor på äggstockarna och att kroppen är i obalans efter graviditet och amning.
Så kul att man får bära på problem resten av livet efter man fött barn. Känns superhärligt. Så tacksam över det.

Nu ska jag hämta ut 74 paket antibiotika och börja tugga piller.
Vad har ni gjort idag?
jennybenny Min älskade lilla lintott ❤

Advertisements

0 thoughts on “Medicin i 8 veckor

  1. Men fy stackars! Då äter eller dricker du väl en massa probiotika samtidigt så inte magen tar alltför mycket stryk?! Har lyssnat en del på podden och gillar den mycket! ♡♡ Kram och krya på dig

  2. Usch vad tråkigt. Hoppas det blir bra sen!! Jag har också varit hos läkaren och tagit prover och fått influensavaccinet. De verkar rekommendera det till alla här? Eftersom det ingick i försäkringen tog jag den. Har aldrig gjort det innan i Sverige. Kram

  3. Nu säger jag inte alls att det är fel etc men generellt- upplever du att det medicineras mer i USA än i Sverige? Minns att jag köpte (smugglade? hehe!) med mig ngn förkylningsmedicin som var receptfri från USA och det var rena dunderkuren mot vanlig förkylning, var väl inte en enda förkylning som bröt ut medan jag hade den kvar….den är dock slut sedan länge, skulle sparat den tills man fick barn 🙂

  4. Tänkte också tipsa likt någon tidigare, när du väl är klar med antibiotikan kan det vara bra att köra på probiotika i kapslar för att få normaliserad tarmflora, eftersom antibiotika kan störa även “goda bakterier” i tarmen.
    Men det visste du kanske redan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s