Såhär förbereder du dig på att bli förälder

 1. Häll ut 5 stora påsar med pärlor över hela golvet, städa upp allt för hand. Häll sedan ut allt igen och börja om. Repetera 5 gånger.
 2. Släpp lös en hungrig och lycklig minigris i mataffären. Släpp aldrig grisen med blicken samtidigt som du ser till att få med dig en veckas välplanerad mat i kundvagnen.
 3. Be din partner dansa gagnam style intensivt och försök samtidigt sätta på hen kläder
 4. Ställ väckarklockan på ringning var 30:e minut med en väldigt irriterande signal som inte går att stänga av förrän efter 5 minuter. Undertiden denna sången pågår, gör squats med 3 upplagor nationalencyklopedin i famnen. Låt detta pågå nattetid i minst ett år.
 5. Ställ valfri vän på en vibratorplatta och vrid på högsta effekt. Försök nu mata din vän en portion pasta med tomatsås. Se även till att hen får dricka lite emellanåt. Städa sedan upp och upprepa var 3:e timme i en veckas tid.
 6. Ring ett viktigt telefonsamtal samtidigt som du spelar “Annoying Loud Noises” på youtube, på högsta volym.

  När du klarat av alla dessa test, så vet du att du är redo att bli förälder.
  Lycka till ♡
  jennybenny

Advertisements

0 thoughts on “Såhär förbereder du dig på att bli förälder

 1. Laga middag och sätt en timer som går av vart 20 sekund och du måste lämna bordet varje gång timern går av. Glöm bort att äta en varm middag i lugn och ro.

 2. Tack för dagens garv…det var välbehövligt 🙂 glöm inte att öva på att dricka kallt kaffe och göra allt hushållsarbete med en arm bakbunden

 3. Så längesedan det var jag kommenterade. Men alltså detta var sååå roligt! Du är så rolig och klurig när du gör sånna här listor 😀

  • Haha! En mer humorlös person har jag nog inte träffat på 😉 Humor kan vara en bra egenskap när man har barn.. eller överhuvudtaget om man rör sig bland andra människor ;D

 4. Sådan läsning tror jag förlänger livet…….jag kommer att bli tokgammal skrattade så jag fick hicka
  Har två flickor själv och fick tre bonuspojkar för några år sedan. Vi är nu en härlig familj bestående av fyra tonåringar, en åttaåring som tror att han är typ 15 år och två vuxna. Ibland behöver man få skratta för att man ska orka. Hittade till din blogg idag, kommer nog att promenera in här lite då och då när det finns tid. Önskar dig och din familj en underbar helg.
  Med vänliga hälsningar
  Anna Johansson

 5. Brygg en kopp kaffe/te. Låt koppen stå på bordet lämge nog för att bli kallt. Häll sedan i dig det. MVH mamma som jämt fick hinka kallt kaffe pga bebis som bara skulle vara i famnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s