Gissa hur många jackor vi köpte?

Efter 3 timmar av jackletande gav vi upp.
MAJ GADD.
August behöver en storlek för armarna är långa men en annan storlek för att den inte ska vara megastor i kroppen. Så vi testade och testade och testade och alla fick neeeeeeeej.
Ska börja internetshoppa istället nu. Hade hoppas kunna prova i butik och slippa skicka tillbaka och beställa nytt om det inte passar, men vi får köra på det!

Fö. Väldigt intressant att handla med två barn med spring i benen. Behöver nog fästa en radar på dom för de ba sticker åt varsitt håll och gömmer sig under klädsnurror. Så jag springer runt och försöker locka fram dom samt halvkryper på golvet för att hitta minifötter och små fnissande korvungar.
Oh well. Dom har kul iaf, haha.
jennybenny

Advertisements

0 thoughts on “Gissa hur många jackor vi köpte?

  1. Haha vad gulliga små fötter som sticker ut 😀 Hoppas ni har bättre framgång i framtiden med att hitta jackor! Själv letar jag efter en vinterkappa, men det är ju omöjligt att hitta någon som är så som man vill.

  2. Haha känner igen det där med att försöka shoppa med di små. Min yngsta som precis är ett försvann inne på Lindex en dag för några månader sen när jag vände mig om. Fick PANIK för hon var verkligen borta. Började ropa efter henne och försökte involvera storebror att locka fram henne. Tillslut efter vad som kändes som en evighet ser jag hennes små strumpor.. utstickandes från en hylla under ett bord, ganska högt upp. Fattar inte ens hur hon tog sig upp men där låg hon helnöjd. Efter det stoppade jag dem båda i vagnen och åkte hem och beställde på internet istället. Haha.

  3. För står precis vad du menar med att ingen jacka duger till en 3-4 åring. ALLA jackor dömdes ut som TRÅKIGA! Tillslut bestämde jag att det blev en blå parkas och mutade med en cool mössa till (spiderman) och det funkade.

    • hahha ja August har ju bestämt att hans jacka ska vara lila och jag hittar inte en varm längre lila jacka/parka som INTE har underliga skärningar i midjan och typ glittriga hjärtan på? Och det ska inte vara en “skidjacka” heller. Zz….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s