Sponsrat video – ÖoB

Som förälder tycker jag alltid att jag försöker “spara in tid” och vill väldigt gärna multitaska för att antingen få en minuts vila om det tillfället dyker upp eller om något oväntat händer är det bra att ha alla måsten gjorda.
Jag försöker tex. dammsuga, fixa med disk och annat medan barnen leker fint så jag slipper pilla med det under middagsvila eller efter de lagt sig. Eller än bättre – göra det till en lek där barnen hjälper till!
Ibland ringer jag och avbokar något möte eller säger hej till farmor, vänner etc i bilen då vi har högtalare, så bockar vi av det när vi ändå är på resande fot och inte har något viktigare för oss. (OBS! SMSa aldrig när du kör bil och prata inte i telefon om du inte har högtalare!)
Något annat jag älskar är att laga crock-pot-middag som sköter sig själv. Ba tjoff in med 7 ingredienser och sen låta rätten puttra hela dagen och sen ba äter man.

Brukar ni också multitaska?

http://video.unrulymedia.com/app_wrap_general.html?url=http%3A%2F%2Fvideo.unrulymedia.com%2Fwildfire_616027912.js&site_ref=%5BSITE_REF%5D

/Detta är ett sponsrat inlägg

Advertisements

0 thoughts on “Sponsrat video – ÖoB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s