Friday funsies!

Hejhejhallåååå.
Hoppas ni har en fin start på helgen?

Vi ska strax gå en promenad och lite senare kör vi lång-playdate med barnens bästisar.
Mysigt!
Har börjat kika mig runt efter julklappar nu och mi hjärna står still!
Jag som skulle vara ute i såååå goood tiiiid.
Zzz…

Har ni fixat julklappar än?
SÄG NU INTE ATT NI HAR ALLA FÄRDIGA!
jennybenny

Advertisements

14 thoughts on “Friday funsies!

  1. Inte köpt en enda ännu. T kommer få ett leksakskök och ett fadderdjur från WWF. Vi kör på en present var, för ekonomin och miljön. T ska ge bort teckningar till nära och kära.

  2. Jag har jobbat i butik i 6 år och alltid varit noga med att ha alla klappar klara innan 1/12, pga så mycket på jobbet under dec. Men eftersom jag födde barn i januari i år så slutade jag jobba 8 v före, alltså slutet på november förra året. Och förra julen var vi där veckan före och nu är december snart här och jag har inga idéer. Jag har legat av mig…

    • Såååå svååårt ibland. Zzz.. Har lust att säga till alla “köp inte till mig för jag vill inte köpa till dig” hahaha

  3. I år (och troligtvis framöver) kör vi på listan som figurerat i sociala medier de senaste veckorna: fyra saker till ungarna. Something they want, something they need, something to wear and something to read. Så vettigt tycker jag, och det eliminerat så mkt onödig stress.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s