Benny & Betty – En kalkon på dörren

HEJ HAPPY MONDYAY!

Nu ligger nytt avsnitt ute för lyssning!
Vi pratar om att frysa fett, kroppshets, MÄN, jämställdhet, “hen-förskolor” (zzz..), att ändra sina tankebanor och om vilda kalkoner.
Ett lite längre avsnitt än tidigare!
Vad tycker ni om det?
Vi vill så gärna ha lite feedback nu och höra om avsnitten är för långa/för korta/lagom?
Svär jag för mycket (hehe..)?
Vilka ämnen ska vi ta upp?

Hashtagga oss på instagram när ni lyssnar för då blir vi SÅ GLADA (#bennyochbetty)
Gilla oss på FB & maila oss på bennyochbetty@gmail.com

PUSS PUSS PUSS och tack för att ni är så underbara ❤
benny och betty jennybenny podcast

Advertisements

10 thoughts on “Benny & Betty – En kalkon på dörren

 1. Jag tycker att det var ett mycket bra avsnitt idag! Jag grät också när du berättade om August, även om jag läst bloggen innan och visste om historien så gick det bara inte att låta bli. Han verkar vara en så himla fin och omtänksam kille! ❤

 2. Alltså för min del får det gärna vara långt! Trivs så bra med att ha er i lurarna. Det har blivit min “i-början-av-den-nya-veckan-lyx” 🙂 idag hann jag bara lyssna en halvtimme så förhoppningsvis kan jag ta igen det när mina två tokar har somnat 🙂

  Har i detta nu tyvärr inga förslag på ämnen men det äääär ju spännande att höra om hur det är over there. Blev lite chockad faktiskt när ni pratade om vilken utseendehets det är på tjejerna. Från sina egna män! Är väldigt tacksam för att jag blir accepterad för den jag är.

  Fortsätt som ni gör! Ni är bäst!

 3. Hej!
  Brukar lyssna på er podden när jag sitter framför datorn på jobbet på måndagar. På så sätt blir måndagen plötsligt mycket trevligare

  Feedback ville du ha- så här kommer den! Jag tycker ni har en bra blandning av ytliga och djupare ämnen. Men jag skulle gärna ha ännu mer av de ämnen där ni går lite mer djupet. Bloggvärlden tex har ni ju pratat en del om, men för mej och säkert många andra är det ändå en helt okänd värld som det skulle vara kul att få mer inblick i. Älskar när ni pratar om “vardagsfeminism”, ja jag använder DET ordet fast egentligen handlar det ju bara om sunda värderingar och allas lika rätt ☺️. Blev väldigt berörd av Elisabets historia om hur hon blev utnyttjad, modigt av henne att berätta och det var så tyvärr allt för lätt att sätta sig in i hennes rankar och rädslor som ung tjej att bli dömd och misstrodd.
  Relationer gillar jag också när ni diskuterar och särskilt att ni inte glorifierar allt. Jättekul att få höra om USA och skillnader mot Sverige.

  Ljudet har varit bra de senaste avsnitten!
  önskemål om framtida ämnen: förskolor/skolsystemet i USA, hur funkar det? Verkar så annorlunda från Sverige., karriärer – hur går det för Elisabet med jobbsökandet tex ? Heja heja!
  Barnuppfostran – jag har två döttrar, en som snart blir 4 och en på 16 månader och har på senaste tiden funderat en hel del på hur man ger sina barn en bra självkänsla. Vet att du nuddat det ämnet förut och tycker du har vettiga åsikter så gärna mer om det!

  Helt ostrukterat blev det, men ändock! Fortsätt som ni gör så har ni iaf 1 trogen lyssnare

  • TUSEN TACK för otroligt fin feedback!! ❤ Så tacksamt!! Vi tar åt oss och skriver ner dina ämnen! Tusen tack igen! Massa kärlek till dig!

 4. alltså, jag har äntligen fått tummen ur och lyssnat på eran podd och för varje avsnitt blir ni bara bättre och bättre 🙂 sjukt beroendeframkallande och städningen igår gick hur fort som helst medan jag avverkade era avsnitt! stooor tummen upp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s