Black Friday

PJUUUHHHH vilken dag.
Jag steg upp vid 6 med övriga familjen trots att det var min sovmorgon, slängde alla lakan i tvätten, sminkade mig lite snabbt, hoppade i kläder och körde iväg till Starbucks.
Köpte mig en stor tripple shot peppermint mocha och körde sedan vidare till min bästa butik som hade Black Friday-rea.
Blev helt uppslukad av spektaklet och började dra i random grejer som jag plötsligt behövde supermycket, men som jag sedan väl hemma insåg att jag INTE ALLS BEHÖVER. ZZzzz..
Anledningen till att jag aldrig varit på Black Friday sedan året jag flyttade hit.
Köp-fälla. Konsumtionshets.
Sådana tillfällen får mig att KÖPA KÖPA KÖPA för jag tycker att jag sparar så jäkla mycket.
Trött på mig själv.
Spenderade alldeles för mycket pengar och fick ÅNGEST.

Kom sedan hem med 563 kassar och svansen mellan benen.
Huset var skinande rent då det är städ-fredag och övriga familjen hade myst undertiden jag var borta.
Sedan försökte mannen min att inte reagera med någon svordom då han såg mitt kvitto och all onödig svindyr märkes-skit jag fått med mig.
Ska i morgon lämna tillbaka typ 75% av allt..

Blir ni också så?
Dras med i hetsen?
Nästa år åker jag ingenstans! Nu har jag lärt mig min läxa igen efter 6 års avhållsamhet, haha.

Efter min ångest-bekännelse, åkte vi till ett bounce house så barnen fick leka av sig, vi åt lunch på ett kina-hak, väl hemma igen Skypade vi Mormor & Morfar, tog långbad och nu äter barnen flingor till middag.

Oj vad långt inlägg! Inte så vanligt att jag skriver långt längre har jag insett.
Tycker ni om det?
Vill ni läsa mer om mina dagar? Eller gillar ni det lätta och snabba?
PUSS!
jennybenny

jennybenny

Advertisements

19 thoughts on “Black Friday

 1. Har inte kommenterat på så länge. Ledsen för det. 😦 ska bättra mig! Ville bara säga att jag gillar dina längre texter. Ha en fortsatt fin långhelg!

 2. Helt klart längre texter. Skulle gärna läsa mer om tex barnkläder i USA, vad finns? Är det mkt uppdelar tjej/kille? Hur stort är PoP i Usa? Finns det ngn butik i nashville? NY?
  Skulle gärna läsa mer om mat också, vad lagar du för mat, vad gillar barnen? Efterfrågade crockpotrecept för ett tag sedan. Mina barn har hittills ratat all crocpotmat jag lagat… Har du tips på barnvänlig crocpotmat?

 3. Älsk på långa texter.

  Jag dras inte med, men det är ännu mer så sen jag fick barn. Dels vill jag spara pengar, dels har jag börjat få sån ångest över konsumtionshets. nästan så jag blir lite…äcklad? Eftersom det inte är hållbart. OBS! Älskade att handla förut, men nu…Det ger en så besk eftersmak.

  • SKÖNT att inte dras med. Jag har hållit mig borta från det i 6 år, men i år var det väl PMS i kombo med besvikelse från sjukt dålig högtidsdag som ba fick mig att KÖPA KÖPA KÖPA. Lämnade dock tillbaka 95% av allt och blev så lycklig igen.

 4. Jag gillar variationen med både korta och långa inlägg.
  Köphetsen då? Jag gillar rea men jag tänker ändå igenom inköpen. Typ jämt :).

 5. Gillar långa! 🙂 men variation är så klart alltid bra också 🙂
  Köphets….mm ju billigare varje enskild sak är detso värre blir det ju liksom. Inte smart. Jag brukar försöka att inte köpa något alls för att inte dras med när det är reor. Eller har en lista på det som behövs och köper det och inget mer. FÖRSÖKER är ledordet här dock hahah..

 6. Säg hej till människan som får dåligt samvete över att köpa två t-shirtar från HM! En kvarvara från studenttidens fattiga dagar…

 7. Jag dras inte med. Ja shoppar hela tiden istället. Haha. Skämt å sido. Klart det är lätt att dras med. Det är ju uppbyggt så.
  Var i NY för några år sedan vid just den här tiden. Behöver jag nämna att vi inte gick i några affärer den dagen övht?
  Skönt att det ordnar sig med byten och att du insåg att du inte behövde allt. Ibland blir det bara så att man dras med. ♡

  • hahhaa ja normalt så brukar jag vara en “småshoppare” som liksom köper saker allteftersom när jag behöver eller springer in i något som är på rea som jag direkt ÄLSKAR. Men nu, nu var det BARA för att det var rea. Suck. Men en sån bra påminnelse om att man INTE INTE ska springa på jäkla Black Friday 😉 Vi undvek också den dagen efter mitt första år av FLOPP, haha.

 8. Jag är likadan, därför undvek jag många sajter och att gå till centrum i fredags eftersom att alla verkat hoppat på black friday-grejen i år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s