HEJDÅ NOVEMBER!

Nu vinkar vi hejhejdåååå till November och välkomnar underbara December!
Min födelsedagsmånad, julmånaden, nyårsmånaden, pepparkaksmånaden, granmånaden, ljusmånaden – SÅ HÄRLIGT!

Just nu ba ÖSER regnet ner och har gjort i 4 dagar. Så tråk!
Vill gärna ha lite julkänsla.
Fixade en miljard tråkiga ärenden med kidsen idag och min telefon har flippat ur helt och hållet.
BA TRÅÅÅÅK!
I morgon kommer allt bli fluffigt och härligt, eller hur? hehe.
Lärde mig verkligen det där med att sänka mina förväntningar sedan Thanksgiving..

Nej nu ska jag tvaga minikorvarna, hälla upp ett glas vin och skjutsa en lasagne i ungen.

Har ni en bra start på veckan?jennybenny
Hur fantastisk är inte denna megastora dream catchern som vi hittade idag? Måste bara hitta en perfekt plats för den i huset. Alltså den tar upp en hel himla vägg, haha. ÄLSK! ❤

Advertisements

6 thoughts on “HEJDÅ NOVEMBER!

  1. Hej!! Blev jättenyfiken på hur ni firar jul o hur det ser ut innan hos er? Finns det julkalender på tv? Kalendrar till barnen? Adventsfirande? Vad bakar ni till jul? Vad skiljer sig från sverige, vad har du tagit med dig gällande de svenska traditionerna kring jul till USA? Vore superkul med ett inlägg om detta, om du vill o orkar!! 😉

  2. Jag har haft en jättebra start på veckan. Och ja, allt BLIR rosafluffigt för dig från och med nu 😉 Jag hoppas på det i alla fall. Gud vad fin drömfångare. Först fick jag lite panik för jag tänkte att katterna kommer att förstöra den på 3 sekunder, sedan kom jag på att det var ett problem som nog bara jag har, haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s