Tisdag!

Hallåååå!
Vad gör ni idag vänner?

Jag har verkligen NOLL komma noll inspo till vad jag ska hitta på med ungarna. Dom börjar bli så trötta på att hänga hemma med mig känns det som? August behöver mer stimulans.. Har SÅ DÅLIGT SAMVETE!
Han vill leka och lära sig och jag kan inte ge honom vad en förskola gör.. BRÖÖL!
Anyways. Slutklagat.
Får lite perspektiv när jag hänger hos Hanna Rosells blogg och främst instagram idag. Hon är en sån sjukt fin människa och jobbar för läkarmissionen.
Just nu är hon i Bukarest där hon besöker familjer och delar ut julklappar.
SÅN BRA MÄNNISKA!

Jag vill hjälpa mer mer MEEER.
Ska vi kanske försöka göra något tillsammans?
jennybenny

Advertisements

5 thoughts on “Tisdag!

  1. Måste bara kommentera, Sluta ha dåligt samvete för August! Du är en grym mamma & de han inte lär sig nu tar han igen sen, jag lovar (sen lär han sig garanterat något annat av dig nu som du inte ens tänker på och får ju dessutom hänga med sin syrra, vilket säkert är bra för syskonrelationen!) kram till dig!

  2. Jag förstår hur du känner med förskolan och stimulans. Har samma problem här hemma, M vill göra saker och lära sig nytt hela tiden men jag vet inte hur eller vad jag ska göra! Var på kontroll på Bvc i förra veckan, läkaren där tycker att jag är löjlig som anser att M behöver mer stimulans. URSÄKTA??? Om ett barn är understimulerat, hurdana blir dom då? Jävliga, ännu mer trotsiga, klättrar på väggarna? Jag vet inte, men jag vet att innan lillebror kom, när jag jobbade och han var på förskolan hela dagarna, då var han klart mycket nöjdare. Han sov hyfsat, han åt, han var framförallt GLAD. Det är skillnad emot nu det! Men som sagt, jag är tydligen bara löjlig som tycker att han behöver sina kompisar på dagarna!(jag ville ha hjälp med 3 extra timmar för att han äter bra på föris!)

    Hoppas att det löser sig för dig!
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s