Sponsrad Video – Postkodlotteriet

Vem har inte drömt om att vinna en större summa pengar?
Jag älskar att fantisera om hur det skulle vara att kanske gå in i ett varuhus som den miljonte kunden där konfetti började regna över mig eller skrapa fram en siffra med många nollor på en lott.
Och givetvis planerar jag intensivt i minst 30 minuter om hur pengarna skulle spenderas. Vilka organisationer jag skulle stötta, vem jag skulle hjälpa och vad det första inköpet skulle bli.
Jag tror detta händer minst en gång i månaden. Minst!
VEM önskar sig inte ekonomiskt oberoende?!
Det behöver inte resultera i galen konsumtion, men fan så skönt att säkra framtiden när man har barn, att kunna hjälpa vänner, familj och givetvis även skänka till organisationer.

Jag tycker filmen nedan är så fin för jag känner verkligen glädjen på slutet. Kan liksom sätta mig in i hur det skulle kännas!

Nä.. nu ska jag sätta mig och drömma om hur jag skulle spendera 5 miljoner kronor 😉

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(“https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=4327684714489351841602821″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_4327684714489351841602821″);

/Detta är ett sponsrat inlägg

Advertisements

3 thoughts on “Sponsrad Video – Postkodlotteriet

  1. Sånt här med reklam gör spel och lotteri ger mig ont i magen. Jag VET att en inte kan ta ansvar för alla människor men att promota saker som kan leda till ett osunt beroende känns sådär. Plus att postkodlotteriet är så sneaky med 1) har en väl börjat vågar många inte sluta för då vinner väl ens postnummer storvinst kort därefter och 2) har dåliga/omoraliska avtal med de organisationer som får överskottet, de har t om blivit dömda för detta hos typ konsumentombudsmannen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s