HEEEEEJ fredag!

Tjotjotjooooo.
Fredag och snart helg.
Jag och Andrew har fastnat i Sons Of Anarchy och jag LÄNGTAR ihjäl mig till ikväll så vi kan avverka 3 avsnitt.

Vad gör ni i helgen?
Är det inte en enda person som har en fråga till oss och podden? haha.
KOM IGEN NU OCH FRÅGA NÅGOT!

Vi hörs senare igen! Nu ska vi iväg och köpa bubble bath till kidsen.
jennybenny

Advertisements

14 thoughts on “HEEEEEJ fredag!

 1. Jag har mailat frågor! 🙂

  I helgen blir det julpyssel och mys, ska frossa i jul nu när jag är föräldraledig!
  Kram fina du!

 2. Howdy! Härligt med Nashville!
  Vi är ett rock & bluesband som nyligen även startat ett countryband. Vi kommer från Linköping och funderar på att åka till Nashville i vår för att få lite inspiration. Eftersom ni bor där så tänkte vi att ni kanske kan tipsa om lite schyssta hotell eller stugor att hyra. Billiga är givetvis bra. Vi har inga inkomster i bandet ännu så vi hoppas kunna hitta bra/billigt boende. Har vi helt fel?
  Lycka till med familjelivet och vi är lite avundsjuka faktiskt! eller ganska mycket….faktiskt 😉

 3. SoA har den effekten… En härlig kärlekshistoria som liksom löper pararellt med actiondelen, ibland kändes det som två serier i en.
  Efter ett tag blev jag också helt såld i Charlie Hunnam och det var nästan skönt när serien var slut så att jag kunde komma tillbaka till mitt verkliga liv, och inte dagdrömma om att min man skulle kyssa mig på det där sättet Jax gör med Tara för det händer lixom inte

  • JAG FATTAR INTE hur man kan bli såld på han?? haha. Tycker alla i serien är helt sjuka i huvudet och är så fascinerad av det ;D Typ alla mina vänner hade en grej för Jax? Älskart för jag brukar ofta falla för karaktärer men inte denna! Eller jo! Jag gillar verkligen OPE! hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s