Bowling och en miljon frågor

Hörrni! Jag hann inte göra video idag.
Det blev för mycket på agendan helt enkelt. Men vänner! Ni som tycker om att se videos- Lyssnar ni på podden? GÖR DET, även om ni kanske inte gillar andra poddar. GE OSS EN CHANS, ok? EN CHANS? (obs välj ej avsnitt nr1 isf, hehe..)

Aaaanywaayzzz.
Vi var som sagt bowlat iväg och idag. Det var supermysigt! Vi försöker alltid hitta på något som familj under helgerna som är lite extra kul för både jag och Andrew jobbar typ hela himla tiden och vi försöker göra något där familjen är i fokus och att ha KUL är i fokus. Svårt det där med att hitta balansen. Det finns liksom ALLTID något jobb att pilla med för båda två. Någon som har samma typ av liv och som kan komma med tips på hur ni handskas med stressen & det dåliga samvetet?

Nä nu ska vi läsa sagor för kidsen, stoppa dom i säng och efter det jobba en sväng för att sedan kunna njuta av SoA. WHOOP!
Och just ja! Jag ska gå igenom alla ca MILJONER frågor ni frågat inför morgondagens poddinspelning. HÖRRNIIII! Helt galet ju ❤ Älskar er så mycket och vi ska göra vårt bästa för att ha bra svar och göra bästa avsnittet evaahhh!
jennybenny

Advertisements

2 thoughts on “Bowling och en miljon frågor

  1. Har inga tips att ge men följer gärna, har stressigt här med, min man jobbar mkt och jag har precis börjat ett nytt jobb som kräver rätt mkt och speciellt i början. Vilket gör att det blir långa veckor och sen är man trött på helgen men vill ju ändå ägna sig pt barnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s