Måndag ♡

HEEEEEJ från en mamma på toppenhumör!
Hurra för att känna sig himla positiv och full av energi!
Jag och barnen har varit ute i 4 timmar idag.
Vi har krattat löv, hoppat i lövhögar, hängt på lekparken, gått promenad och bara NJUTIT.
Det är 16 grader, varm sol och frisk luft. Så jäkla härligt.
Barnen är supertrötta och klockan är bara 4, haha.
Jag hann jobba en sväng både i morse och när Astrid sov, August & jag har övat siffror, bokstäver samt läst böcker och vi har pysslat en hel del i hemmet.
SÅN BRA DAG.
BLIR SÅ PEPP ATT JAG MÅSTE SKRIVA MED VERSALER!
Nä men det är så härligt att vi mår bra, att det funkar att jobba med båda barnen hemma, att dom leker med varandra.. ALLT.
Allt är bara BRA.
Och det är min födelsedagsvecka, så det gör inte saken sämre.
TJOOOOO!

Nä. Ska sitta här i mörkret och mysa framför ett par barnprogram och lite kvällsmat nu. Det blir en tidig kväll för korvarna!
jennybenny

Advertisements

4 thoughts on “Måndag ♡

  1. Jag skrev en kommentar inatt som aldrig postades upptäckte jag nu. Så jag får skicka den igen

    Jag ligger här i sängen och har dåligt samvete för att jag inte lyckats somna än. Sen kommer jag på att klockan bara är ca 19:20 hos dig i Nashville, så jag låtsas som att jag bor i din tidszon så känns det lite bättre haha ;D för övrigt så älskar jag att du ligger efter oss (eller före? Efter va?) så att nattugglor som jag blir överlyckliga när det kommer upp ett nytt inlägg sent, bästa!! Vad härligt att du haft en bra dag, så roligt att höra och att barnen fortsätter att leka på bra tillsammans. Jag hoppas att det fortsätter så nu. Kram på dig fina Jenny och tack för all läsning du ger oss. ❤ Känner att jag blivit dålig på att kommentera så ville bara säga att; mig blir du inte av med 😉 nä nu ska jag lägga huvudet på kudden och försöka somna innan 20:00 😉

    • Åhhh jag blir SÅ GLAD när du skriver underbara du!! ❤ Tack för fina ord och hoppas du kunde sova tillslut. JAG VILL ALDRIG BLI AV MED DIG! ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s