Så tacksam ♡

Vi har haft en sådan fin dag, jag och barnen.
Det funkar så bra alltihop just nu. Dagarna alltså. Dom senaste veckorna har varit kaotiska, men samtidigt så jäkla underbara. Vi är som ett litet team om vardagarna.
Vi hänger med vänner, vi leker, vi pysslar, fixar i hemmet, jag lyckas få in många jobbtimmar och.. allt bara funkar.
Och vi har så GLADA dagar. Alla är nöjda och mår bra.
Tacksam ända ut i tåspetsarna.
Tacksam för mina underbara ungar som trots att dom driver mig till vansinne ibland, är så jäkla.. BÄST!
Tacksam för livet, vänner, jobb.. jamen ALLT.
Jag skriver inte ofta sådana här texter.. men ikväll när jag låg i sängen och båda barnen somnade samtidigt på varsin arm efter en mysig prat och sång-stund, så kände jag sådan innerlig innerlig glädje att jag fick svårt att andas. Är tvungen att få det ur mig.
Tacksamheten. Kärleken. Den avgrundsdjupa kärleken som liksom når bortom universums slut.
Mina älskade ungar. Mina barn.
Så tacksam att dom finns. Att dom är friska. Att jag får spendera mina dagar med dom.
Bara tacksam. För allt.
jennybenny

Advertisements

4 thoughts on “Så tacksam ♡

  1. Så fint skrivet. Tycker alltid din kärlek och tacksamhet lyser igenom. Skulle önska att jag fick vara hemma med T om dagarna också.

  2. Sånt härligt inlägg! Jag känner så mycket igen mig. Jag har en tiomånaders son som kan vara klängig, skrikig, känslig osv osv osv och få mig att bli gråhårig i förtid. Men allt som oftast, så känner jag en sån jäkla tacksamhet för att jag har honom. När han somnat för natten och ligger så fridfullt och sover och jag tyst plockar undan alla hans leksaker utspridda över hela huset som vittnar om en dag full av lek och bus blir jag så tacksam och känslosam att det nästan värker i hjärtat! Barn alltså.. Vad dom gör en ödmjuk och tacksam till livet!! Kram på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s