PODD PODD PODD <3

HEJ Happy Måndag och Jul-vecka!
I dagens avsnitt pratar vi om veckan som varit, om att ta för sig, att bli mer kaxig men på ett ödmjukt vis, att ha rätt till sina känslor, om att fira jul och att våga säga ifrån och gå sin egen väg.
Vi avhandlar också smink, hår, att sova borta från sina barn första gången och.. SÅ MYCKET MER!?
1 timmes babbel mellan Norrland och Nashville.
Hoppas ni lyssnar ❤
jennybenny

Advertisements

13 thoughts on “PODD PODD PODD <3

 1. Åh, slog på Er podd inatt vid 01.30!(tror jag klockan var) när jag inte kunde somna- bästa avsnittet!

  Ni har verkligen utvecklats- och vilka spännande saker som händer i lilla Karlstad när du kommer hem 🙂

  Kram!

 2. Alskar er podd!
  En grej bara..du skriver mycket om att hjalpa andra, men det har med att bara fira jul for sin egen skull och inte nagon annans kandes lite trist. Min man t ex har mostrar som inte har barn, sa om vi inte firade med dem skulle de vara ensamma pa jul. Jag tycker inte det ar det roligaste att aka dit och vi kanske inte kommer gora det alla jular i framtiden, men det kanns bra att kunna gora nagon annan glad under julen. Jag tycker det ar en tid nar man ska hjalpa andra, kanske med klappar och mat men aven med narvaro och vanskap om det behovs. Som jag skrivit forut…ar fran Umea och bor nu i USA sa jag kanner igen sa mycket ni bada skriver och sager vilket ar jattemysigt att lyssna pa. Julkramar till er!

  • Jag försöker hjälpa så många människor jag kan året om och tycker faktiskt inte att mitt beslut att fira jul med bara vår lilla familj och inte stressa runt, inte gör mig till en mindre bra “hjälpa andra” människa. Har man personer i släkten som är ensamma och ledsna, så kanske jag hade velat besöka dom. Men det har jag inte! Alla har familj att umgås med och jag tycker inte just jul behöver bli så stor grej. Då ser jag dom hellre 3 gånger om året utspritt, för det är ju trippelt så dyrt att resa under jul. Men det är ju bara så jag resonerar 🙂

   • Haller med om resandet oxh menade absolut inte att ni borde gora det da jag med barn skulle gora likadant! De personer jag namner bor inom 20 minuters bilresa. Jag valjer precis av samma anledning som dig att inte resa till Sverige under julen (aven sommaren). Menade mer budskapet om att fira jul for sig sjalv och inte andra lat trakigt, och ganska svenskt, da jag haller med om mkt du skriver angaende kulturkrockar. Kram

   • Hej! Nu måste jag som poddpartner hoppa in här lite, hoppas det är okej! Alltså, vi menar mest att alla ska få göra som dom vill under julen! Vill du inte fira med någon som inte är snäll, gör inte det! Vill du fira själv, gör det! Julen ska ju vara mysig och avslappnande, inte en dag då man försöker vara alla till lags och helt glömma sig själv! Kan också bli liiiiite trött på att det ska pratas om att vara “svensk” som något dåligt och att säga att vissa grejer är typiskt svenska och inte. Jag bor i Sverige och gillar att fira små jular men 50% av alla jag känner ÄLSKAR stora firanden! Som sagt, vi ville bara säga att vi faktiskt har rätt att styra över vår egna jul, särskilt när man har en egen familj och vill skapa egna traditioner för barnens skull! Kram på dig!

   • Da haller vi med varandra helt enkelt. Menade absolut inget mer an att det lat lite negativt, tycker precis som ni att alla ska styra. Alskar eran podd och er (for att jag pratar som dig och tanker som Jenny typ, haha – glad att du antligen forra avsnittet tog up hur man uttalar Burtrask) och skulle inte lyssna om jag tyckte ni var knappa! Ber om ursakt for den “svensk”-kommentaren, att svensk ar val det basta som finns (tycker jag)!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s