Snart flyttar jag!

Som ni har vetat ganska länge nu, har jag haft nya planer för bloggen.
Och det är en flytt som ni säkert räknat ut!
Jag ska alltså lämna Loppi och ni kommer kanske sucka högt nu, men ni kommer få en ny address att skriva in när ni vill besöka mig (jennybenny.se).
Obs att jag kommer förvarna er när det händer och jag kommer givetvis länka!
Det är dags att göra något nytt och jag hoppas ni kommer följa med mig?
Bloggvärlden är en underlig plats och jag har lite svårt att passa in känner jag.
På sistone har det verkligen känts tungt att skriva och jag hoppas att en flytt kommer ge en nytändning.
Mina planer är att blogga mer om EKO, yoga, recept på maten vi lagar, lite outfits och saker jag handlar, lite mer om vår inredning, lite mer USA – en lite större insyn i MITT liv med andra ord och inte full fokus på att jag är mamma och vad jag gör med mina barn.
Barnen växer så det knakar och jag vill gärna ta bort fokus från korvarna och rikta den lite mer mot mig själv.
Vad tror ni vänner? Blir det bra? Spontana tankar? JA? NEJ? BAJS? BRA?
jennybenny
Hade tänkt ta en “gullig” vink-hejdå-bild här men det blev inte så bra, hehe. WHATEVAH!

Advertisements

47 thoughts on “Snart flyttar jag!

 1. Jag tror det blir toppen!
  Jag tycker de mest intressanta bloggarna är där man får läsa om en person och alla delar av dennes liv- vilket såklart innefattar även barnen men där fokus ligger på den som skriver! Riktiga barnbloggar är ganska ointressanta (nu tycker jag inte din blogg är en ren barnblogg) för egentligen- alla barn är ganska lika och andras barn är ganska ointressanta – haha!
  Och dessutom saknar jag dina eko-inlägg som du hade förr!

  Lycka till!

 2. JA, YES, JA!!
  Det låter spännande, ser fram emot att få läsa din nya blogg. Ditt upplägg känns intressant och kommer säkert att bli inspirerande. Kör så det ryker, självklart hänger vi med!
  Kramar

 3. Helt spontant känner jag att det låter så bra!! Superspännande att få läsa mer om ALLT det där du skrev! Jag hänger såklart också med i flytten!

 4. Vad roligt Jenny!! Gud vad kul det ska bli 😀 Mer yoga och mer EKO skulle jag verkligen älska att få läsa om. Och om allt annat också som du nämner såklart. Hoppas att flytten sker snart 😀 Lycka till med allt!

 5. Jaaaaa!!!!!
  Jag som läst din blogg rätt länge (tycker jag) fastnade först för den för du skrev mkt om eko och USA då. Sen har jag hängt med och bloggen har ändrats en del, ovh jag tycker det låter toppen att du går tillbaka till ursprunget 🙂 fattar helt att det är svårt att hålla en blogg uppdaterad med en rödtråd… Heja dig!

 6. För mig som precis börjat följa dig är ALLT nytt å roligt! 🙂 Så vad som än dyker upp kommer jag att läsa, så kör på!
  Kraaam!!! ❤

 7. Vad roligt! Jag är lite yngre än du och har inga barn än men gillar dig så himla mycket ändå (hej weirdo har aldrig träffat dig men du VERKAR vara en kul härlig människa) och tycker det är intressant att läsa om USA och yoga och sådär. Dina barn är gulliga och kul att läsa om deras upptåg ibland men ska bli SÅ KUL att få följa dig mer 🙂

 8. Låter bra. Är inte så förtjust i Loppi, tycker det är ganska mycket reklam och man måste byta sida för att läsa några futtiga inlägg., inte så scroll-vänligt alltså. Tyckte mer om dina tidigare bloggar.

 9. Vad roligt! Hoppas det kommer kännas jättebra. Kommer kanske sakna att läsa om barnen, har ju hängt här sedan tiden då August föddes och min G är ju jämngammal så det är roligt att höra om faserna och utveckling 🙂 men givetvis är du ju så mycket mer än mamma och livet handlar om så mycket så ser fram emot alla kommande inlägg!

  • Jag kommer aldrig sluta skriva helt om kidsen 😉 Men kommer nog lägga fokus på MIG liksom. Korvarna blir du inte av med, hehe ❤

 10. Det låter super! Hittade din blogg för några år sedan och har läst den till och från. Pausat i några månader då jag kände att barnsnacket tog över lite väl mycket men tittade in för några dagar sedan för att jag saknat din grymma blogg! Barnsnack till trots Men, jag tycker såklart att det kul att följa barnens utveckling också, dina funderingar runt barnuppfostran – framförallt jämförelser/skillnader mellan Sverige/USA, utmaningar med att vara föräldrar osv, den typen av inlägg.

  Jag läser framförallt din blogg för din sköna humor! Tack för många skratt

 11. Det låter som en toppen bra idé! Följer självklart med dig!! Ända blogg jag slaviskt följer faktiskt! Haha oj lät ju lite skumt men gillar verkligen din blogg och följt dig så Länge! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s