Eko-tänk & ett REA-tips

Jag har som sagt tänkt börja skriva mer om EKO snart igen.
De flesta som följt mig sedan ett par åt tillbaka, vet att vi är en “eko-familj”, men ni som är ganska nya här har kanske inte fått den inblicken?
Det ligger en härlig lista i mina anteckningar med allt jag vill skriva om, berätta, recept, mina favoritmärken på leksaker, kläder, blöjor, essential oils, colloidal silver och.. ALLT.
Kul att så många av er är pepp på att läsa om det!

Tänkte tjuv-mjuk-starta med ett litet tips på Little Eco som är en helt fantastisk webshop med EKO, giftfritt och allt sånt härligt.
Dom har REA på underbara kläder just nu, så kika in där för lite EKO-inspo!jennybenny

Advertisements

8 thoughts on “Eko-tänk & ett REA-tips

  1. Älskar dina nattinlägg 😀 Blir alltid så glad att se att du lagt upp något när jag är vaken, inte kan sova och det känns som hela Sverige sover. Ska bli så kul med mer ECO-inlägg. Gör du förresten fortfarande ditt egna tvättmedel? Fungerar det bra? Funderar på att testa på det 😀

  2. Men kollodialt silver? Varför? Som jag förstått det finns det inga bekräftade positiva hälsoeffekter, däremot en del negativa. Det är så små partiklar silver att de är att likställa med nanopartiklar, och det finns risk att de till exempel påverkar celler.

      • Ska bli spännande att läsa. Funderade på att börja med det för några år sedan, men efter att ha läst på och pratat med vänner som är läkare, kemister och apotekare så hoppade jag det. I Sverige får det inte säljas som kosttillskott, och kommer eventuellt även att förbjudas som vattenrenande som jag förstår det.

      • Vi tar inte silver varje dag och vi halsar det inte direkt ur flaskan, haha ;D Ska förklara hur vi använder det framöver!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s