HEJ Onsdag!

Lite senare idag kommer mina nyårslöften upp här, men nu ska vi besöka August nya skola, hitta kostym till Andrew och äta lunch.
TJOHO!

Hur firar ni nyår föresten?jennybenny
Hej hej snabb bild i förbifarten! Tack Photo Booth för att du gör mitt liv enkelt, hehe..

Advertisements

6 thoughts on “HEJ Onsdag!

 1. Vi firar i lugn och ro tillsammans med barnens farmor o farfar. 3 rätters och en massa bubbel. Ett måste är att se grevinnan och betjänten som går på SVT varje nyår. Så kommer vi spela lite bingolotto också
  Önskar er ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

 2. Här firar vi Nyår bara vi i familjen – jag är sååå anti högtider typ Nyår och Midsommar som blir sååå stora grejer och alla ska äta trerättersmiddagar, barnen ska leka så fint och man ska själv ha ngn paljettklänning 🙂

  Efter att för ett par år sedan bestämt att fira nyår med några vänner och jag var tvungen att följa med till ICA Maxi kvällen före nyårsafton för att alla mååååste handla tillsammans så sa jag aldrig mer – så sen dess så firar vi själva 🙂

  Äter gott, dricker gott, klär oss fint (ena dottern älskar att klä upp sig så det är för hennes skull) och så skålar vi med barnen vid 20.00 och sen så ser vi på film och somnar i soffan :-))

 3. Vi har firat med samma kompisar sedan 2010 (alla ar inte alltid med) da vi hade stort partaj pa Manhattan. Nu har nagra barn, nagra ar gravida och vi kor hemma-fest hos de som har hus. Fortfarande uppkladda men low key och alla tar med lagad mat, lite alkohol och mycket bubbel, och kor papperstallrikar pa ett skont amerikanskt vis. Ingen stress pa tider, alla kommer nar de vill (som du vet sa gor de verkligen det haha…), aker hem tidigt eller sover over. Vi ater lite hela tiden under kvallen, allt star framme, ingen dukad middag. Alskar nyar och aven om vi inte har barn an sa ar det harligt att de som har kanner att de fortfarande kan komma och vara med!
  PS. Glad att du lamnar Loppi och lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s