Kaffe och choklad i ansiktet

Efter min ansiktsbehandling idag var jag så galet yr efter den var över. Så rengörande på djupet och i hela själen.
Känns som jag fått en nack-massage nästan? Är så lätt när jag går därifrån! Älsk älsk på det!
Idag fick jag en kaffe/choklad-skrubb, tee trea oil mask och en himla massa annat.
Älskar essential oils! Lovar att skriva mer om det snart.
Någon av mina läsare som använder det tro?

Planen är nu att få custom made hudvård från min hudterapeut när jag kommer tillbaka till Nashville efter Sverige-resan. Så pepp på det!
Heja eko och naturligt och ALLT sånt som får kropp och knopp att må bra.

Har även spontan-poddat med betan nu på kvällskvisten och druckit ett par öl.
Njutig bra dag! ❤jennybenny

Advertisements

11 thoughts on “Kaffe och choklad i ansiktet

 1. Använder inte det, på grund av tål int´:( Men använder däremot bara eko/naturlig hudvård (förutsatt att det är utan typ linalool osv.). Vi är ju också en “eko-familj”, bra eko mat, helst eko kläder, annars beggat. Så alla läskiga kemikalier tvättas ur. Jag mår så jäkla bra av att köpa second hand, känslan att inte belasta jorden mer än nödvändigt – I love it!

 2. Älsk på ansiktsbehandlingar!
  Jag tror jag skrev och frågade dig om essentiell oils en gång så skriv gärna om det!
  Var inne på Hälsokost här och kollade men tycärr verkade alla oljor som fanns där enbart vara för att ha när man badar(?) vilket jag gör cirka noll gånger per år….

  Kram!

 3. Det mesta i ekoväg som jag provat med eteriska oljor i har jag fått utslag av. Är superkänslig mot starka lukter och vissa ämnen som ekohudvård till ansiktet innehåller. :/
  Handen på hjärtat kan jag säga att min ansiktsrutin inte är det minst eko. Kan väl vara någon eko olja från Maria Åkerberg jag kan använda men inte mer än så. Mitt ansikte tål det helt enkelt inte.

  • Nä vad tråkigt!! Finns massor med naturliga saker som inte funkar på mig heller. Tarte make up är en av de grejer som INTE funkar. Någon ingrediens där i som jag får utslag av. Trist! Men vägrar ge mig, hahah. Man får ju göra så gott man kan utefter hur huden beter sig!

 4. Hej , undrar om du kunde skriva ett inlägg över hur det är att bo i Nashville med barn ? Jag och min man planerar att inom snar framtid flytta tillbaka till USA . Vi besökte Nashville förra helgen och platsen föll oss båda i smak för vad vi söker .

 5. Låter helt underbart! Och vad fin och fräsch du blev av det!!! ❤
  Busar med barnbarnet och det är också helt fantastiskt!!! Kram! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s