Utehäng och krångel

Vi har hängt ute en hel del denna morgonen. Sååå skönt. Solen ligger på väldigt bra och det är perfekt jacka-mössa-väder. Barnen har lekt på lekparken, Mally har gått promenad och ahhh.. bara skönt har det varit.
Dock super-irriterad på två saker.
Eller.. ena är jag lite irriterad på. Andra hemskt irriterad på.

Första mini-irritationsmomentet är att allt i Sverige typ stängt ner nu? Det går knappt att få kontakt med en kotte och det kommer ett mail tillbaka direkt att hen är på ledighet. Zzzz.. Så jobbigt när jag vill flytta min blogg NU. Oh well. Hang in there i någon vecka till vänner.

Nummer 2 som jag är hemskt irriterad på är vajsingen på ljud i vår podd. Är det min dator? Är det utrustningen? Är det programmet? Är det pga vi sitter på andra sidan atlanten? Hur spelar alla andra storbloggare in med så fint ljud i olika länder? (här även sjukt irri på att inte en enda person kan svara på ett enkelt mail med en snäll fråga..) Är det mitt internet?
Vill så himla gärna att detta ska lösa sig för jag vet att det är irriterande att lyssna på.
Meeeen vi löser det! Som alltid!

Nu ska jag andas djupt och bygga lego med August medan Astrid sover ❤jennybenny Gullkorven på nyår ❤

Advertisements

8 thoughts on “Utehäng och krångel

 1. Antar att du redan mailat många som poddar från olika länder? Tänkte på Tröningspodden tex, de är ofta i olika länder men med finfint ljud! Jag ser fram emot er pöddis imöra! 🙂

 2. åå så jag längtar till våren och jacka mössa väder. Här har vi haft 5 minus idag och jag bara hatar att vara ute!
  Finns ju ingenting att göra. Bättre på våren när man kan börja fixa i trädgården!
  Familjen min däremot roar sig bra ute vilken årstid det än är. Och har man en fyrhjuling att köra runt med hela dagen förstår jag att man väljer att vara ute. =)

  Hoppas att dina irritationsproblem snart löser sig och att du känner dig bättre! ❤

  Kram

  • Som tur är är jag inte irriterad länge 😉

   Nä jag gillar inte superkallt heller. Är så lättfrusen och tycker inte om att springa runt för att hålla mig varm, hahah. Kommer bli en chock i sverige. Ihhhh!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s