Glad podd-dag!

Hurra för ny podd ligger ute i etern för lyssning.
Har ni börjat lyssna än?
SÅ KUL att ni är fler och fler som laddar ner våra avsnitt och som berättar att ni äntligen tog tag i att plugga i lurarna och att ni sedan fastnat – BLIR SÅ GLADA!!! ❤ ❤ ❤ ❤ <3<3 <3<3<3<3

Anywayzzz-
Denna veckan pratar vi om alkohol och dyngfyllor. Om nyårslöften som gärna får åka i soptunnan, om kroppshets, keso, bananpannkakor och vi vidrör genus. Sedan chitchattar vi om bullriga män och om akut kissnödighet efter kaffe/öl-drickande.

Hoppas ni älskar avsnittet lika mycket som vi gör! jennybenny benny och betty podcast

Ps. Glöm inte att gilla oss på Facebook – Benny och Bettys Podcast & att hashtagga på instagram med #benny&betty när ni lyssnar ❤

Advertisements

10 thoughts on “Glad podd-dag!

 1. Älskar podden- även om jag inte håller med om allt 😉

  Förresten, allt är säkert redan löst men hojta till om Ni behöver låna några vintersaker när Ni är hemma, vi har kanske ngt isf 🙂

 2. Jag har lyssnat ett par gånger men inte fastnat, men efter senaste avsnittet har ni mig fast! Lite ilska, jävlaranamma, personligtoch riktiga åsikter. Härlig lyssning, fortsätt så!

 3. Hej. Jag lyssnar sällan på poddar men läser gärna bloggar och jag läser gärna din blogg. Du verkar vara en rolig, positiv människa och du lever ett intressant liv. Sen det här med utseendefixering… jag håller förstås med dig om att utseendet ska vara oviktigt men lite kan jag ju tycka att det är lätt för dig att säga att utseendet inte spelar roll när du liksom har allt. Perfect face, perfect hair, perfect body, vackra kläder, vackra barn, ett vackert hem. Så, kanske att utseendet ändå är liiite viktigt för dig trots allt? Jag tittar i alla fall på dina bilder och önskar att jag var du, och då är jag ändå inte missnöjd med mig själv.

  • Kul att du läser här hos mig 🙂

   Ja alltså det är ju din betraktning och det är smickrande såklart, men det är ju det jag önskar vi ska sluta jämföra och se. Förstår du hur jag menar? Jag önskar att vi kunde se alla som “normala” och “perfect”. Liksom bara “vara”. Jag tycker om att klä mig i kläder jag tycker är fina och jag tycker om att pyssla med smink och hår, men det är ju som sagt för att jag tycker det är KUL. Sedan att jag ser ut som jag gör kan jag inte hjälpa, för jag föddes sånhär, haha. Kroppen slog jag ihjäl mig själv för i 6 långa år och nu får den bara vara som den är och jag tänker inte på den mer än om den gör ont. Det är så jag önskar alla kunde känna om sin kropp! Såååå svårt att förklara!

 4. Precis lyssnat på detta avsnitt, mitt första av er podd. Kommer absolut fortsätta lyssna, den var uppfriskande! Jag gillar ilskna Jenny ☺ och kände igen mig mycket särskilt gällande kommentarerna om barn (vilket ofta kan driva mig till vansinne i vardagen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s