Pedikyr och en öl

Tjolahopp nu är jag hemkommen från en mani/pedi och en öl med fin nyvunnen vän. Nyfunnen? Nyvunnen? Funnit eller vunnit? Känns som båda? Kan man säga båda? Kom hönan eller ägget först? Mjeheheheh.. blir alltid lika irriterad när någon drar upp en såndär fråga då jag får typ.. extensiell ångest och börjar fundera på universum. Kan inte bara vara jag?
Ok. Anywayzzz..
Jag har fått alla naglar slipade, målade och ben masserade.
Imorgon är det bröllis och jag ska känna mig som a million bucks. Ska till frisören för uppsättning och har barnvakt halva dagen. KUL ska det bli!
Men ni får höra mer om det i morgon för nu ska jag äta lite pizza, se någon youtube video och SOVA.
ÄR SÅ TRÖTT!?
Har haft ca världens dåligaste dag med sjukt kort stubin. FY! Hatar när jag är så bitsk mot barnen. Kunde inte hjälpa med!? Ägglossning?
FLEST FRÅGOR I ETT BLOGGINLÄGG??
hehe..

GODNATT vänner. I morgon är en ny dag ❤
jennybenny Mina ögon är SÅ rödsprängda att jag inte kunde ha med dom på bild, hehe. Svarta naglar blev det!

Advertisements

6 thoughts on “Pedikyr och en öl

  1. Hej! Har haft en likadan dag jag med, bitsk mot en 11månaders som inte alls förstår varför haha, alla har vi nog sådana dagar! Tycker i allafall att du är heelt fantastisk och jag älskar att läsa din blogg. Brukar ofta kommentera just precis samma sak här haha, att du är toppen och jag uppskattar din blogg. Tjatigt kanske men tänker att de kanske gör dig mer glad än vad det stör ändå haha 😉 Sen älskar jag er podd också, otroligt träffsäker, analytisk, djup och fnissig. Keep up The good work säger jag bara. Ha en fin dag 🙂 kram!

  2. Snyggt! Visst känner man sig som en ny människa efter ett besök på nagelsalongen. Så sjukt billigt här i USA också så man kan känna sig ny varannan vecka om man vill;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s