Polispådrag i lilla området

I morse tänkte jag gå på en promenad med Mally ensam i området och lyssna på någon podd.
Hela tiden hörde jag polis-sirener och dom försvann liksom inte. Normalt brukar dom ju komma och gå. Och så när jag var nästan nere vid vägkanten så kommer en polisbil som frågar om jag sett någon “misstänksam person”.
Jag ba.. EHHH?? nääää.. jag tror inte det?
Och så blev jag ombedd att gå hem igen.
Thats it!?

Så jag ringde Andrew och ba halvskrek med flås “DU JAG SPRINGER HEM NU FÖR POLISEN LETAR EFTER EN MISSTÄNKT I VÅRT OMRÅDE”.
Räddast i hela världen, hehe.

Men vi är hemma och safe och vi har inte hört eller sett något mer sedan dess.
Underligt!! Och lite läskigt. Eller.. mycket läskigt.

Nu åker jag till frisören!
PUSS!
jennybenny
Typ såhär har jag sett ut hela morgonen och undvikit att gå nära ett fönster pga tror någon ska stå utanför, heheheheh.

Advertisements

10 thoughts on “Polispådrag i lilla området

  1. Usch vad läskigt men jag gillar ändå att det finns så mkt resurser inom polisen i usa och att de tar saker på allvar. I Sverige har jag varit med om några gånger att man ringt och de har svarat vi får se om vi har någon som kan komma!!

  2. Men fy vad laskigt. Vet du vad som hande?

    Nar vi bodde i varat hus sa var det inbrott runtomkring oss och stora varningar att inte lamna dorren olast. Svenska som jag ar laser jag ju ALLTID. Plus att vi hade alarm i huset. Men det var sa himla obehagligt. Dom hittade inbrottstjuvarna i en grannes bakgard. Dom gomde sig dar fran Polisen. TUR att polisen ar sa bra har!!!!!!

    • Dom frågade om jag sett någon som ser misstänksam ut, men om du läser längre ner så skriver jag att dom letar efter en misstänkt.. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s