Såååå tröötttt…

Fy farao vad trött jag är. Det blir inget långt utlägg om gårkvällen än, haha.
Har så äckligt ont i ryggen av allt dansande också.
Hej mormor Jenny.

Nä vi försöker avsluta SoA nu istället. Om jag inte somnar på soffan.. Stor risk för det.
I morgon ska jag test-packa exakt allt inför Sverige och se hur mycket väskan väger etc.
Vore så himlans skönt om allt fick plats och att inte behöva vara rädd för övervikt.

Har fö. äcklig separationsångest från Andrew. Hatar att dela på oss som familj och särskilt nu när det är såpass lång tid som 3 veckor. Det märks att det är jobbigt för oss båda men vi försöker tänka på att 3 veckor är kort tid. Jobbigast är det nog för honom som ska vara hemma själv så länge utan allt stoj, bus och kramar.
Det blir bra. Det blir bra. Det blir bra.
Någon annan som reser en längre tid ensam med barnen? Känner ni samma?
jennybenny Sist Andrew var i Sverige ❤ August var 1.5 år, precis som Astrid är nu. Tiden går väldigt fort ändå..

Advertisements

7 thoughts on “Såååå tröötttt…

 1. Min man jobbar borta fyra veckor åt gången så vi är vana vid att vara ifrån varandra en hel del. I slutet av veckan då han är hemma (innan det är dags att åka igen) så tenderar vi alla däremot att vara lite känsliga och lättirriterad. Jobbar på att bli bättre med det för jag är nog värst..

  Hur bra är inte du som igen flyger ensam med båda barnen?! Det är en sak som jag absolut vägrar att göra. Ett barn – helt ok, men två.. Blir svettig bara jag tänker på det! Heja dig och hoppas redan går smidigt för er!

  • Heja dig och er ❤ Det är SVÅRT att separera för en längre tid.. Hu! KRAM KRAM KRAM!

   Och jag har ingen aning om varför jag gör något så dumt 😉 hahah. Oh well. Det är värt det ❤

 2. Jag har gjort det två somrar i rad nu, 3-3,5 vecka och det går jättebra även om jag självklart skulle ha föredragit att vi kunde åkt tillsammans. Dock har vi bara 3 timmars flygresa hem. Stora har alltid skött sig utmärkt under resan men på vägen hem sist var jag på väg att gå under då det var massa turbulens och han gallskrek när vi var tvungen att sitta trots leksaker och mutor i form av mat, godis, chips. Men en underbar mamma kom med sin lille son och hans polisbil och då äntligen lugnade det sig och de bytte bilar. Tror det är värsta flygåldern vid 1,5 år. Dottern på 3,5 år sov 🙂 och mini somnade självklart vid landningen… Tycker du är så tuff som reser så långt med två barn! Bärsele om hon gillar det skulle jag packa ned 🙂

  • Skönt att Astrid är 1.5, hahahahahahha. Fy farao. 1.5 timme, 2 timmar lay over och 8.5 timmar flyg. PJUH! Heja heja heja mig! ;D

   • Oops, jag hade för mig hon var närmare 1. Men det kommer gå toppen i’m sure! Nu lägger jag alltid ner 1-2 nya leksaker till sådana lägen. Och min lille gillade inte Ipad så där har du ju en stor fördel. DeDet kommer gå fint 🙂

 3. Min man och jag sågs bara två helger på en och en halv månad i somras. Det är såklart jättetufft men man får se det som nödvändigt ibland, ska ju vara nyttigt att längta har jag hört… Värsta jag varit med om är när min dotter föddes och vi fick splitta familjen pga att jag inte kunde föda där vi bodde. Då blev mannen och äldsta sonen kvar Emma och jag och yngsta fick åka iväg i 3 månader… Vi sågs ett par gånger emellan men det var jättetufft! Hoppas ni får en härlig resa och var glad för att Skype finns 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s