NUUUU äre klart!

Trodde alla ärenden var klara igår.
NOPE! haha.
Vi har sprungit in och ut ur bilen 40 gånger idag för att fixa allt sista smått och NUUUUUU är vi färdiga.
Väskorna går att stänga och allt är bra. PUH!
I morgon bär det av! TJOHOOOO!
Behöver ca all pepp i hela världen inför resan ensam.
Fina ord mottages tacksamt 😉

Har även spelat på Powerball som är uppe i 1.3 biljoner och om jag vinner bjuder jag alla mina läsare på en öl!
PUSS
jennybenny Vi tar en bild när jag kände mig 140 gånger mindre svettig och trött än jag gör nu ;D

Advertisements

15 thoughts on “NUUUU äre klart!

 1. Hej Jenny!

  Du har aldrig träffat mig men jag vill att du ska veta att jag beundrar dig så enormt mycket för allt du är och allt du gör. Flygresan kommer gå SÅ JÄVLA BRA, precis som allt annat gör till slut också!

  VI SES (OMG!!!) snart!

 2. Du är grym och detta kommer gå galant! Och.. Blir flygresan kaos så kan du alltid försöka tänka att det blir ett smaskigt blogginlägg/sjuk historia att berätta sedan. Nä, men seriöst, i värsta kris-stunderna med barnen brukar jag försöka tänka att jag nog kommer kunna skratta åt det sen! Jag håller alla tummar för att det går toppen! Välkommen till Sverige!

 3. Du är GRYM! Jag börjar svettas av bara tanken på att ha två ungar helt själv på ett flygplan, över Atlanten dessutom! heja Jenny, du har fixat det förut och du kommer att fixa det galant denna gången också!❤️
  Kram på’re!

 4. Du kommer att fixa det galant! Du bör vara sjukt stolt över att faktiskt genomföra resan All pepp som går ska jag försöka skicka via telepati. Heja heja!

 5. Det kommer gå jättebra! När det blir som jobbigast (om det ens blir det:) ) tänk på att plötsligt är resan över och ni är framme och får träffa alla!

 6. Heja heja! Bon voyage och lycka till. Hittade din blogg vid din senaste flygresa med barnen så om allt går åt skogen (hoppas dock ej) så blir det garanterat ett fängslande inlägg! Det kommer att gå kanon!. Kram

 7. Det kommer gå kanon bra!!! Om du e lugn så e ungarna lugna med välkomna till Sverige! Synd att Andrew inte kunde följa med tycker jag, stor kram!

 8. Lycka till det kommer ga sa bra! Du kommer sakert inte sova mycket men dina foraldrar kan sakert vara barnvakt sa du kan ta en liten tupplur nar ni kommer fram 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s