Besök på Löfbergs Lila

Idag fick jag, min pappa och min systers sambo gå en rundtur på Löfbergs Lila här i Karlstad.
SÅ KUL!
Jag har aldrig varit inne i byggnaden förr, trots att jag gått förbi tusentalsgånger under min uppväxt och älskar deras kaffe.
Så roligt att få se produktionen, höra massa inside info och fråga frågor.
Löfbergs är ett familjeföretag sedan 1906 som nu är inne på 4:e generationen. De är väldigt (!!) miljömedvetna och jobbar stenhårt för att ständigt förbättra minsta detalj för att bli snällare mot moder jord.
Jag blev så imponerad av allt arbete som ligger bakom den där lila förpackningen med gul text och att det satsas fullt ut på fair trade projekt, rainforest märkning och EKO, gör att jag vill dricka deras kaffe varje dag för resten av mitt liv.
Fick även en otroligt generös goodie bag med mig hem som var fylld med kaffe.
Tusen tusen tack Löfbergs!
Så mycket hjärta som finns i den där byggnaden jag alltid varit nyfiken på!
jennybenny löfbergs lila kaffe karlstad

jennybenny löfbergs lila kaffe karlstad

jennybenny löfbergs lila kaffe karlstad

jennybenny löfbergs lila kaffe karlstad

jennybenny löfbergs lila kaffe karlstad

Advertisements

8 thoughts on “Besök på Löfbergs Lila

  1. Vad är det som hänt med din blogg? När jag började läsa här så kändes det som att du skrev från hjärtat, att du verkligen skrev för att du ville. På sistone känns det som att du gör det mest för att få flest läsare. Det är mycket som är sponsrat. Jag förstår helt klart att man måste tjäna pengar för att överleva men när själen försvinner från en blogg känns det inte lika roligt att läsa längre. Jag menar absolut inget illa med det här alls. Hoppas du får en fin dag!

    • Jag är inte sponsrad av löfbergs? Jag kontaktade dom och frågade om jag fick gå en privat tur och det fick jag. Så jag skrev om det! Inte ett öre har jag fått. Just nu skriver jag om massa kul saker jag gör i Karlstad och har inte fått en endaste peng! De saker jag fått från företag (blöjor etc) är produkter jag får testa för att jag äntligen är i Sverige och företag gärna skickar lite småsaker. Givetvis vill jag skriva om det för det är väldigt generöst? Annars tycker jag att jag verkligen hittat tillbaka till mitt gamla sätt att skriva, så det är supertråkigt såklart att du känner som du gör. Just nu har jag väl inte mycket att skriva om med tok-sjuka barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s