Världens bästa dag! (Bildbomb!)

Alltsåååååå.
Vi hade väl världens bästa dag igår!
Vi checkade in på Scandic Karlstad City och där väntade Suzie Picant med underbara behandlingar.jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindrothEfter det vältrade vi oss i sängarna en sväng och kikade alla goodie bags. (Det får bli ett eget inlägg lite senare!)jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindrothSedan promenerade vi ner till Vero för att äta lunch. SÅ GOTT! Fisk-soppa, carbonara och vegetarisk pasta i superhärlig miljö.jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindrothNär vi var mätta smög vi upp på Yoga Zone Karlstad och avverkade det BÄSTA yogapasset någonsin. Åsa Klint är utan tvekan den bästa yoga-läraren i hela världen. Alla ni som funderar på att yoga i Karlstad, gå till Åsa! Lovar att ni kommer älska varje sekund.jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindrothGanska mosiga och 1000 kilo lättare i bröstkorgen gick vi tillbaka till hotellet och hoppade i våra bikinis. Skumpa väntade i relaxen och vi bubbelbadade oss skrynkliga.
jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth
Efter bubbel x 2, gjorde vi oss iordning en sväng och gick ner till restaurangen på Scandic för att dricka ännu mer bubbel, lite drinkar och äta supergod mat.jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth

jennybenny karlstad hejhej vardag knivlisa elisabeth lindroth
SÅ MYSIG OCH BRA DAG!Tusen miljoner tack Scandic Karlstad City, Suzie Picant, Vero Mat & Kaffebar, Yoza Zone Karlstad och Åsa Klint för att ni gjorde våran dag helt Ahhhmazin.

Advertisements

8 thoughts on “Världens bästa dag! (Bildbomb!)

 1. ÅÅÅH jag vill ocksåååå! Hahaha. Måste göra detta med mina vänner någon dag, ser så himla härligt ut och tänk att få gotta sig i goodiebags, bubbelpool och pasta! Mmmm! ❤ Tack för alla fina bilder, var roligt att se hur ni hade det 🙂

 2. Pingback: Veckans snabba: på tal om sömn … | Hej hej vardag

 3. Jag har noterat att du har etablerat många samarbetsavtal med olika företag under din resa hem till Sverige. Nästan alla inlägg är rena rama reklamannonser.
  Dock är det samtidigt slående att du inte följer de regler för marknadsföring som finns och som nyligen lyftes upp på TV bl.a. Det måste vara mycket tydligt i inlägget att det är sponsrat.
  Rekommenderar att du läser följande texter:
  https://sverigeskommunikatorer.wordpress.com/2015/12/18/konsumentverkets-nya-vagledning-om-marknadsforing-i-bloggar-och-andra-sociala-medier/
  http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%c3%a4lla%20och%20ladda%20ner/V%c3%a4gledningar/Dokument/Vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-201511-tillganglig-KOV.pdf

  Ett tips i all välmening.

  • Hej Lisa! Ja visst har jag fått samarbeten nu i Sverige! Superkul tycker jag! Jag som aldrig riktigt får ta del av den biten annars tycker det är superkul. Däremot skriver jag INTE om en enda grej jag inte tycker om eller rekommenderar helhjärtat. Däremot tycker jag att jag berättat att vi fått saker/blivit erbjudna gratis etc, men kanske har jag missförstått och måste märka ännu mer? Jag har dock aldrig fått BETALT. När jag får betalt för tex. sponsrad video så skriver jag alltid /Detta är en sponsrad video etc.
   Jag har “förvarnat” att jag har en massa samarbeten, men jag har också genuint varit galet aktiv i att “upptäcka karlstad” vilket har varit hur kul som helst. Jag passar på att njuta så mycket det går, skriver om det jag tycker om, har märkt om några av mina inlägg som kanske inte var 100% förståeligt att det är spons “bara för att” och hoppas jag gjort rätt nu. Tusen tack för info!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s