Tävlingar på ingång!

Hepp!
Jag fick ta ett litet avbrott i tävlingarna eftersom barnen varit sjuka och jag haft mycket att jobba med. Men snart kommer det ett härligt lass med tävlingar som ni får hålla utkik efter. Några som är mer riktade till Karlstad/värmland-bor och både på instagram & bloggen.

Och jag har sett ännu fler kommentarer om många samarbeten och att jag har världens “reklamblogg”. Men jag vill att ni tänker om liiiite.
Jag har förut haft extremt få samarbeten just pga. det funkar inte med logistik till USA, TYVÄRR.
Nu när jag är hemma har jag kontaktat de jag diskuterat samarbeten med förut och väldigt många har tackat JA. Vilket är SÅ KUL för mig.
Jag har inte kontaktat företag “bara för att” och jag skriver inte om en enda grej jag genuint inte tycker om!
Allt jag gör, använder, äter etc – tycker jag om och rekommenderar helhjärtat.
Anledningen till att jag har så många samarbeten lokalt i Karlstad är för att jag jobbar på en stor Karlstad-guide. Ett otroligt kul projekt och jag är så jäkla glad att jag äntligen får testa mina sociala skills, min förmåga att planera & göra ett stort projekt. Det känns verkligen så himla roligt att jag fått förtroende från alla dessa företag.
Detta är alltså en månad som kommer se väldigt annorlunda ut från övriga månader/år, i min blogg och jag hoppas ni kan känna en glädje i det istället för missunnsamhet eller tro att jag blivit “köpt” helt och hållet.
Och eftersom jag nästintill ALDRIG kan “ge tillbaka” till er, så har jag även fått hålla i kul tävlingar från många av de företag jag arbetat med, så även ni kan få ta ett bett av kakan.
Ah.. nu har jag nog förklarat mig färdigt!

Och till er som undrade om schampot och balsam från Faith In Nature som jag fick från Jordklok.
Det är SÅ JÄKLA BRA! Helhjärtad recension och jag tipsar verkligen om det. Finns till toppenpris HÄR

Advertisements

14 thoughts on “Tävlingar på ingång!

 1. Tycker det ar fint att du lyfter fram sma foretag i Karlstad. Det ar din hemstad och tank vad underbart att du kan samarbeta med den/dem nar du bor sa langt bort. Win win for alla!
  Du har ocksa haft sjuka barn den tiden du ar hemma (var ar vabben:)?) och du har ratt att klaga lite. Tycker mer du skrivit om de positiva sakerna du gjort.
  Som framtidsprojekt hoppas jag pa en USA-blogg fran dig ocksa 🙂

 2. Ja, alltså ni bloggare lägger ni sjukt mkt tid och energi på bloggen. och vi som läser tar del av allt gratis. Såklart att ni måste få betalt på annat sett då. Tycker det blir så knasigt att en ska klaga på en bloggare som har reklam/samarbeten.
  Däremot vill jag att det alltid ska vara tydligt när det är reklam/samarbeten.
  Hejja dig som tagit kontakt med dessa företag och fattat att du och det du gör har ett värde!!

  • Åh TACK ❤
   Jag försöker markera när det är samarbeten, men har gått tillbaka för att göra det ÄNNU MER tydligt. Hoppas det är märkbart?

 3. Förstår verkligen att du tar chansen nu! Dock kanske du och dina samarbetspartners hade tjänat på att pytsa ut de sponsrade inläggen under en längre period? Alltså efter att du kommit hem till USA också? Nu vet inte jag alls hur det funkar, du kanske måste skriva om aktiviteterna direkt. Nu blir det tyvärr lite mycket för att hålla intresset uppe för mig iaf, speciellt eftersom det nästan är uteslutande företag i Karlstad, och jag bor i en helt annan del av Sverige.

  • Du får ta en paus och komma tillbaka om ett par veckor isf 🙂 Det är ju lite som att man är på semester någon annanstans och då skriver om semestern varje dag. Detta är ju min semester och vad jag gör på dagarna är ju det jag skriver om, haha. Så det blir som en kul dagbok och jag har roligt och äter gott etc. med härligt sällskap varje dag. Ah det blir lite annorlunda för nu helt enkelt! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s