Vinn presentkort på Suzie Picant Karlstad värde 600:-

Hej hej alla Karlstad/Värmland-bor, ni som besöker Karlstad ofta, har en kär ni önskar skämma bort eller VAD SOM HELST!
Nu kan ni vinna ett presentkort på Suzie Picant Karlstad, värde 600:-.

Tävlingsregler –

  1. Kommentera nedan varför ni vill vinna! (Glöm ej att ange email adress, den kommer inte synas!)
  2. Gilla Suzie Picant på Facebook.
  3. Dela detta inlägget till era vänner på Facebook med blå “dela-knappen” bredvid kommentarerna.

Thats it!
Vi väljer en vinnare på Onsdag kväll klockan 20.00!jennybenny suzie picant Karlstad

Advertisements

39 thoughts on “Vinn presentkort på Suzie Picant Karlstad värde 600:-

 1. Önskar vinna för min dotter som har det lite kämpigt nu med en man som pluggar på annan ort och bara kommer hem på helgerna. Ensam i veckan med en 2-åring, lämning och hämtning på förskola och hemmet därtill. Vet att hon skulle gilla detta. Hoppas på tur.

 2. Åh, jag skulle vilja vinna detta!
  Som nybliven förälder är det lätt att glömma bort sig själv, så en behandling till mig själv skulle inte sitta fel!!

 3. Åh! Skulle vilja vinna detta! Jobbar ombord på tåg, och efter en lång period med mycket förseningar och Tåg strul skulle jag vilja ha en stund med bara egentid, ladda batterierna, och fräscha till mig så man klarar resten av vintern!
  En stund för mig själv på Suzie Picant skulle göra Suzen! 😉

 4. Tack för jätte bra blogg! Jag skulle vilja vinna för att jag unnar mig aldrig något så lite tid att vila och få hjälp med min onda rygg skulle vara underbart

 5. Jag vill skämma bort min älskade lilla syster som kämpar på med livspusslet med bla småbarn,träning,jobb & hus❤

 6. Åh, det kallar jag lyx på en av stans finaste salonger.
  Tyvärr är det många som ekonomiskt inte klarar att göra behandlingar, varav jag är en av dem som är sjukpensionär.
  Det finns mycket jag skulle vilja prova på salong, kanske få hjälp med fötterna? 😉
  Oavsett vilket så skulle jag bli så glad och skynda dit fort – om jag vann ett presentkort!

 7. Åh jag skulle behöva få lite egen input o ompysslande, jag ger hela dagarna min man är hjärnskadad efter trafikolycka 2013 och han gar nu opererats i hjärnan för att “lätta på trycket” han har fått en shunt inopererad vi har varit på akademiska sjukhuset 1 v o nu är han på sjukhuset i Karlstad. Jag känner mig som en trasa och behöver lite upp-piggande beh!
  Kram Lisa (Liselotte)

 8. Hej.
  Jag skulle vilja vinna åt min mamma som bor i Karlstad. Min mamma tänker aldrig på sig själv först. Min pappa är sjuk hon oroar sig för honom varje dag. Jag och min lillebror bor inte i Karlstad längre så vi kan inte hjälpa till. Hon har precis gått i pension och jag önskar att hon kunde få en dag för sig själv
  Och glömma bort alla sjukdomar och stress som hennes vardag har blivit.

 9. Jag är en student, som alla som är eller har varit vet att pengarna är det snålt med.. Jag håller på med en behandling på suzie picant och jag vill verkligen ha råd att genomföra denna så jag kan känna mig bekväm i min egen kropp. Och detta skulle hjälpa mig att få chansen till att göra klart behandlingen!
  Kram jennifer

 10. Åh, spa! Alltså ensamtid OCH ompyssling av en själv utav någon annan – en mammas våta dröm liksom 😉 jag älskar min fantastiska viljestarka och handlingskraftiga snart 2- åriga dotter, och hennes matglada och närhetsknarkande 5 veckors lillebror – meeeen jag skulle överleva utan dom i en timme eller två medan jag är på dagspaaaaaaa!

 11. Längtar efter att få nån behandling. Det är sånt jag aldrig unnar mej att göra. Skulle vara så skönt och välbehövligt!

 12. Med jobb, träning och övriga vardagssysslor glömmer jag bort mig själv. Det var evigheter sen jag skämde bort mig själv så detta vore ju guld värt!

 13. Oj den skulle jag behöva jag typ struntar i mej själv men om jag vinner det här så SKA jag unna mej en egen mamma dag på stan med vin lunch åxå
  Gillat och delat såklart

 14. Med ett halvår bakom mig som innefattat bruten fot, gallstensbesvär och operation på det så skulle jag mer än gärna skämma bort min arma kropp på spa mitt i stan ❤ Delar och gillar och allt det där

 15. Då jag har väldigt ljusa ögonfransar brukar jag alltid ha mascara. Jag försöker träna 5-7 gånger i veckan och då är det inte ovanligt att jag lyckas kleta ut min mascara under passet eller i duschen. Det skulle vara så lyxigt att få gå till en salong och färga mina ögonfransar och mina ögonbryn så jag slipper utsmetad mascara. Men som ensamstående mamma till en tonåring är det en lyx jag inte har råd med. Alltid behövs det nya jeans, skor eller annat till min son först. Det känns självklart att jag alltid prioriterar honom men just därför skulle det vara så härligt att vinna och lägga denna lyx på mig

 16. Jag skulle vilja vinna för att få lite egentid. Det känns som att jag vill slå huvudet i väggen och dra täcket över huvudet för att komma undan en stund.Jag är på väg att braka ihop, igen. Min man har vvarit sjukskriven i ett år nu och man orkar inte hur länge som helst utan något att se fram emot

 17. åh jag vill vinna för att jag själv är hudterapeut och tar hand om andra hela dagarna, men får väldigt sällan tid till mig själv…. Är dessutom gravid nu, så vore extra skönt att bli lite ompysslad 🙂

 18. Tänk att få bli ompysslad av de som kan,
  börjar känna mig gammal å grå,
  I drömmen var det jag som vann,
  Hoppas att jag denna vinst kan få!

 19. Med en kropp som ömmar
  och en hud som är vintertrött
  Nu i mina drömmar
  att av kunniga Suzie bli mött
  Massage eller inpackning
  allt låter skönt
  Efter sjukskrivning bra timing
  att med detta bli belönt!

 20. eftersom jag själv är masssör jobbar bara med det på fritiden, men jag får aldrig massage å söker med lupp och lykta efter en bra massör som jag kan återkomma till. För nu skriker min kropp/muskler efter att få kärlek och omsorg. Det finns ingen bra i torsby.

 21. Med denna check ifrån Suzie Picant på 600 riksdaler
  drömmer jag mig bort till palmer med brus i sandaler
  Långt bort från stadens sus & brus
  kanske jag får mig ett rus?

 22. Jag gifter mig till sommaren, det skulle vara så lyxigt att kunna vinna detta och ge huden alla förutsättningar till att vara snygg på bröllopsfotot utan massa igentäppta porer.

 23. Är i stort behov av en stunds avkoppling, bort från stress och alla måsten. Jag skulle bli världens gladaste om jag har turen med mig och vinner. Håller tummarna! Tack för en fin blogg

 24. Jag har fått presentkort i julklapp hos er för många år sen och det var ljuvligt, vill gärna återuppleva detta igen.

 25. Hej!
  Jag vill verkligen vinna för att jag skulle behöva komma iväg en stund alldeles själv! Jag är en tvåbarnsmor som nästan aldrig gör något för mig själv så nu håller jag tummar och tår 🙂

  Tack för en bra blogg!

 26. Som ensamstående så är detta en lyx som jag inte har råd att unna mig. Jobbar dubbelt för att få ihop ekonomin. Men om jag vann skulle skämma bort mig själv med att bli ompysslad. Självklart gillar jag och delar eran sida. Sen är det bara att vänta och hoppas 🙂

 27. Hej
  Vill berätta lite vem jag är en 44 årig 3 barns mamma har 2 undebar barnbarn,älskar att vara med mina barn och barnbarn, älskar att umgås med min familj och mina vänner, pysslar mycket med blommor och inredning.värnar mycket om dom runt mig skulle va kul att vinna nått till mig själv,lägger väldigt lite tid och pengar på just mig själv har aldrig vunnit nått i hela mitt liv,skulle bli en överaskning❤

 28. Hej!
  Vinna skulle göra mig glad för min dotter har ont i ryggen. Muskler som behöver få massage ibland, tränar gör hon men periodvis är smärtan för stark och träningen blir lidande, lite massage skulle vara så skönt då !

 29. Åh vilken dröm! Jag kan inte ens minnas när jag “pysslade om mig själv” senast! om ett par veckor fyller jag år, men i år har vi bestämt att det inte blir några presenter. Vi ska lägga “krutet” på vår resa till USA (!?) i juni istället.
  Men faktum är att jag älskar allt som ska firas så jag skulle gärna fira mig själv med en “må bra present” på födelsedagen 🙂
  Gillar och delar på Facebook ( Michaela Ambjörnsson) och håller tummarna hårt!

 30. Jag skulle vilja ge ett presentkort till mamma för att hon är bäst i hela världen. Hon är alltid snäll, glad och sätter andra före sig själv.
  Hon ställer alltid upp och passar våran dotter när dagis är stängt och vi jobbar sent. Hon är en fantastisk människa.
  Hon är på suzi picant ca en gång i månaden för att göra olika behandlingar så detta present kort skulle vara perfekt för henne.

 31. Skulle skämma bort mig själv, kämpat med en utbrändhet länge nu och vad vore bättre än att få må gott och tänka på sig själv en stund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s