Avsnitt 22 – Duktig-Flicka-Syndromet

Hej Måndag, Hej Februari & HEJ NYTT PODDAVSNITT!
Jag & Betis pratar om det ständigt dåliga samvetet som mynnar ut i ångest och dålig självkänsla.
Även om “duktig-flicka-syndromet” & om att gå i terapi över Skype.

Lyssnar ni?benny och betty podcast jennybenny

Advertisements

2 thoughts on “Avsnitt 22 – Duktig-Flicka-Syndromet

  1. Jag är så glad över alla ärliga avsnitt i er podd. Hög igenkänningsfaktor i stort sett ALLA avsnitt. Ni har fått mig att ha mindre dåligt samvete, lita mer på mig själv och känna mig mer tacksam! Och för att inte glömma, jag duger precis som jag är! Tack för det! Vi är jämngamla men ser ändå upp till er och hoppas jag också är en så godhjärtad människa som ni verkar vara. Fortsätt så, ni båda gör ett fantastiskt jobb tycker jag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s