Så nära men ändå så långt borta

Nu har Andrew landat i Stockholm, men ska åka vidare till London för jobb.
Det känns SÅ KONSTIGT!?
Vi är så jäkla nära, men ändå så långt borta. Vill bara att han ska komma NUUUUU.
Oh well. 4 dagar kvar! Det fixar vi.

Mamma, min syster och hennes sambo, tog barnen denna morgonen så jag kan jobba ostört.
Så himla skönt att långduscha, skriva massa mail och arbeta utan dåligt samvete.
Har hunnit med massor så jag inte behöver jobba mer förrän ikväll när kidsen somnat. TJOHO!
Tänk att detta kommer vara mitt liv när båda barnen börjar skola?? haha. Svårt att förstå efter en jäkligt lång intensiv höst med 75% arbete & båda barnen hemma. HUR HAR JAG ORKAT!?
När jag kommer hem igen till Nashville, ska jag sätta mig och göra en plan för året.
Jag har så mycket ambitioner, men måste få ner allt på ett papper för att kunna börja bena isär projekt och önskemål.
Måste liksom tämja alla tankar och börja föra tankar vidare till handling.
Hoppas hoppas hoppas så innerligt på lite positiva mail-svar snart som kan börja sätta allt i rullning.
Kan ni hoppas lite för mig?
Måndagspuss till er!jennybenny make up store brynpallett Strunta i hur stirrig och rödögd jag är, hehe, utan kika på dendär brynpaletten istället. DEN ÄR SÅ BRA! älskar verkligen hur mycket som helst. Och det är erbjudande på den nu i Februari på Make Up Store. TIPS!

Advertisements

4 thoughts on “Så nära men ändå så långt borta

  1. Ibland kanske man måste prioritera för att inte drunkna i alla åtaganden. Ingenting är värt något i slutändan om man har jobbat så hårt och gått miste om annat. Om man är tvungen att slita så för ekonomins skull har jag full förståelse. Om man har så man klarar sig och mer därtill så är det svårt att förstå varför man bara vill ha mer och mer. Pengar och berömmelse är bara flyktiga saker.

    • Jag sliter inte för ekonomi eller berömmelse, utan för att jag tycker det är KUL och verkligen VILL arbeta. Med det sagt, det är fortfarande slitigt för vi har inte fått vardagen att gå ihop som vi skulle behöva. Men det blir det ändring på nu till våren och allt kommer lugna ner sig 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s