FULL HÅRDDISK??

Att man får en varning att datorns hårddisk är helt fullproppad och man inte har med sig en extern att slänga över bilder och sånt på… paniiiiik, haha.
Fan alltså.
Måste nu försöka komma ihåg vart jag kanske kanske har sparat mina bilder från.
Får springa och köpa en i morgon?

Nä nu ska jag jobba en timme till så jag blir supertrött och inte vaknar inatt av pirr över att Andrew kommer i morgon. IHHHH ❤ ❤ ❤
jennybenny

Advertisements

2 thoughts on “FULL HÅRDDISK??

  1. En helt orelevant fråga, hur gör ni med hunden när ni reser? Frågar eftersom jag själv har världens problemhund som jag inte kan lämna själv i mer än typ två timmar, och då skäller hon KONSTANT. Har två personer som kan ha henne annars måste jag ta med henne, vilket gör att det inte blir mycket resande för min del just nu…
    Hur som helst har du en av de absolut bästa bloggarna! ( Säger en 20åring som inte gillar barn 😉 Men dina e söta 🙂

    • Åh vad KUL! jag blir så glad! ❤ Tack tack! Mally har det sååå härligt med en fantastisk hundälskare och hans vovvar. Lite semester 🙂 Det kostar en hel del, men det är det SÅ VÄRT! Saknar ihjäl mig efter fluffisen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s