Funkar det?

Hej ÄLSKADE ni!

Hur funkar detta tro? Vet ni? Det är SÅ mycket jobb som behöver avklaras på denna bloggen, men för nu får det vara okej. Inget galet och coolt att hänga i julgranen. Bara Jenny och mina bokstäver innan det blir någon ordning på torpet. Jag hoppas ni hänger med och inte blir alltför trötta på hur knasigt det ser ut i någon vecka eller så?
Nu börjar vi iallafall på ny kula! ❤

Advertisements

13 thoughts on “Funkar det?

  1. Hellu! jag är med och lägger in dig på bloglovin.
    Känns märkligt att detta är din sida, så ovant! 🙂 Lycka till med att stök, brukar ju lösa sig tillslut. Säg bara till om du vill att vi ska tycka/säga till om nått ang bloggen senare.
    Kramar

  2. Hej!

    Jag har följt din blogg till och från i några år nu tror jag.. och jag vill egentligen bara säga att du är så himla fin! alltså du ser så fräsch och fin ut. Sedan tycker jag också ofta att du har mycket vettigt att säga=) Har lovat mig själv att börja lyssna på er pod så fort det finns lite tid över i vardagen. kramkraaaam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s