Hemma ♡

Nu har vi landat i älskade huset och kramas med MALLY 😀 ❤
Älskade bollen!
Så skönt att vara hemma.
Tänk vad mycket mer man ÄLSKAR sitt hem, när man varit ifrån en stund?
Hade glömt hur mycket jag tycker om hur allt ser ut och känns. Så lätt att bli hemmablind.

Anyways. Det är en trött skara som sitter här och äter kyckling-nudel-soppa, enligt August önskemål.
Det har varit en jäkligt lång dag med små krångel-hinder (jag har bla. blivit bortförd av vakter suttit bakom visum-kollen pga. JAG FANNS INTE PÅ FLYGET?? haha) exakt hela tiden, så nu ska vi strax sova.

Vi hörs i morgon vänner!

Advertisements

3 thoughts on “Hemma ♡

  1. såå skönt att ni är hemma nu 🙂
    Du! Dagens fråga! Hur gjorde ni med den svinäckliga penicillinen när den skulle tas? vi ska påbörja en kur på vår treåring men JAG VILL INTE. jag minns panikgråt och spyor sedan sist och jag kan inte med att utsätta mitt barn för det …hur gjorde ni?
    kraaam ♥

  2. What? Men vad sjukt det låter! Skönt att vara hemma nu. Jag instämmer med att man verkligen uppskattar sitt hem efter att ha varit borta en stund. Jag ser fram emot att få den känslan när vi kommer tillbaks i juni efter 3 månader borta. Just nu tycker jag det mesta är trist och vill ändra på så mycket här hemma…. Välkomna hem! ❤

  3. Åh vad drygt. Det har min syster också råkat ut för när vi åkt över dit. Flera gånger dessutom. Haha.
    Skönt att ni är hemma nu. ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s