4 år sedan

Där låg jag/vi på ett sjukhus på Upper East Side i NYC och hade precis blivit igångsatt. Jag minns hur pirriga vi var och att jag inte sov en sekund på hela natten. Verkligen kände efter för att kunna känna ALLT som hände i kroppen och var så jäkla glad när ett par värkar började smyga sig på. Så lycklig och livrädd (!!) över att jag skulle bli mamma. Att jag skulle få se mitt barn. Så stort att det inte går att förklaras med ord.

Helt omöjligt att inte bli sentimental idag. I morgon är jag mamma åt en 4åring ♡IMG_3631

Advertisements

6 thoughts on “4 år sedan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s