Vi möts i en rättegång!

Hej vänner!
Nu ska ni få höra!
Minns ni att jag i Oktober bet rakt in i en rostig ståltråd/häftstift i en burrito?
Jag har inte “fått” prata om detta, för efter många turer till tandläkaren då mitt sår i munnen inte ville läka, bestämde vi oss för att kontakta Taco Bell och be dom ersätta oss för de pengar detta kostat oss. Detta skulle absolut inte vara något som helst problem utan absolut en självklarhet!
Sedan började en lång härva av doktorbesök (för att bla. se så jag inte hade stelkramp av det rostiga stiftet), fler tandläkarbesök, massa intyg, bilder, underskrifter och.. ahhh det har varit en låååång tråkig väg som tagit något gräsligt mycket tid från ALLA i familjen. Och vi har hela tiden, efter första samtalet, bemötts av väldigt nedlåtande typer som vägrat möta oss där vi kom överens om i början.
Så nu bestämde vi oss, efter rådgivning med proffs, att ta detta steget längre. Nu kommer vi inte vara gulliga längre.
Jag kan svära på allt i mitt liv, att exakt det jag förklarat hänt, har hänt. Det finns inget ljug (som det mellan raderna påstås!), ingen överdrift och vi har enbart bett om ersättning för förlorad arbetstid, barnvakt, bensin, doktor-räkningar etc. Vi har varit så jäkla schyssta mot företaget och inte hymlat med någonting eller försökt kräva någon hutlös summa.
Såååå efter att blivit totalt förolämpade idag, gör vi nu detta offentligt och kommer inte visa någon respekt tillbaka.
Vi kör all in med advokat, rättegång och hela tjofräsen.
Kommer skriva om exakt allt som händer och hänga ut företaget något gräsligt om de fortsätter såhär.

Japp! Det var det!

Advertisements

14 thoughts on “Vi möts i en rättegång!

 1. Min pappa kör lastbil här i USA. Han var i Dallas och lastade av saker för Walmart. Deras avlastnings brygga, loading dock, var i sönder. Han påpekade detta och nästa månad kom han tillbaka och trodde att det var fixat, icke! Han trillade, landade så illa att han slet i sönder nerver i slutet av ryggraden. Han har nu typ myror i benen, blivit opererad tre gånger. Walmart ville inte betala räkningarna så det skulle gå till rättegång, men sen så blev det en settlement out of court. De fick betala mycket!

  Stå på dig!

 2. Men jisses. Vilka dårar. Att betala era utlägg, utan att så mycket som klaga, skulle ju (gissar jag) inte vara någon större ekonomisk förlust för dem. Men en massa dålig publicitet kan väl inte vara någon höjdare? Stå på dig! Hoppas de får betala en saftig summa.

 3. Helt rätt att ta det vidare. Det enklaste för dem hade ju varit att betala det ni bett om , plus lite extra och en rejäl ursäkt som plåster på såren.
  På dem bara!!
  Kramar Maria i skåne

 4. Heja er!
  Håller tummarna att det går bra för er och att de får betala mycket mer än ni tänkt er från början som plåster på såren 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s