Vilken knasig dag.

Dagen idag blev lite rörig och slutade med att jag brände handen något kopiöst efter att ha försökt vara pedagogisk (samtidigt som jag var lite stressad) och laga lite avancerad mat efter recept, med båda barnen.
Jag är INTE vidare smart när jag är stressa, hehe..

Kidsen har precis badat och ska leka på övervåningen en sväng innan det är dags att stoppa om dom för natten. Jag tar mig en jobbrunda på datorn, så det blir en data-fri kväll. Ibland får man vara så “självisk” tycker jag.
Hoppas det kommit ut någon kul film att kika på eller att det finns en miljon bra YouTube videos.

Hur har er helg varit? Mår ni bra?
Jag hör inte så mycket från er längre, kan ni inte säga ett litet hej? ❤

Och just ja! I morgon får vi höra från Taco Bell! Spännande är detta, minst sagt!IMG_7420

Vädret är himla njutigt här just nu!

Advertisements

16 thoughts on “Vilken knasig dag.

 1. Hej! Har bara följt dig några veckor men vill börja med att säga – helt rätt beslut att byta till jennylonnstam.com! Den andra bloggen kändes väldigt rörig i layouten, i alla fall genom mobilen, nu är det harmoni och mycket mer läsbart. Tumme upp. 🙂 Jag vet inte hur privat du är på bloggen, men om det är något du vill skriva om så är jag supernyfiken på hur du träffade din amerikanare och hamnade i Nashville och gärna allt kring hur det är att bo i USA… Lite bakgrundsinfo kan man väl säga. 🙂 Har som sagt bara följt dig några veckor så det finns kanske att läsa i något äldre inlägg? Eller så är det privat och det förstår jag absolut. 🙂
  /Ny och nyfiken läsare från Forshaga.

  • Åh TACK!! Blir så glad att läsa det! Älskar denna sidan så mycket! Ska se om jag kan länka gamla inlägg om hur vi träffades etc. Borde finnas under kategori “Andrew” tror jag 🙂 KRAM!!

   • Ja det förstår jag att du gör. Den är verkligen toppen! 🙂 Ja men såklart det är ju bara att söka, så nu har jag läst lite gamla inlägg och är uppdaterad på bakgrundsinfon. 🙂 Så kul att läsa om någon i samma ålder, som är från ungefär samma ställe och nu lever ett så himla annorlunda liv som jag. Kommer absolut att hänga kvar, speciellt med den nya looken. Och heja er i taco-fejden!💪🏼💪🏼💪🏼 kram!

 2. Efter en vecka som avslutades med magsjuka för båda barnen, så har helgen varit lugn och skön. Längtar dock massor efter vår och värme. Hos er ser det ju ut att vara såå skönt nu. Tunnare kläder och sooool!!
  Ska bli spännande att höra fortsättningen på Taco Bell historien. Kram på dig!

 3. Hejhej!
  Här är allt bara bra, bortsett från att jag nu är inne på andra veckan med icke fungerande TV och ett internet som lever sitt egna liv *arg frustrerad emoji här* plus att datorn kraschade i tisdags och det skulle bli på tok för dyrt att laga (den är 3 år) – så får bli köp av ny dator inom kort… inte vad jag planerat för så hej oväntade dyta utgift! Jag är ju i rätt stort behov av dator som student..

  Förlåt för att jag gnällt av mig så mycket förresten, men behövde få ur mig lite av irritationen.

 4. Åh nej, stackars dig! Hoppas det inte gör alltför ont i handen… Här har vi haft en lugn helg. Besökt lekplats & bondgård, annars bara gjort “måste saker” som lite städning & tvätt. Ser också med spänning fram emot att höra mer i Taco Bell-historien! Kram kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s