Då kör vi då!

Ja då har vi fått ett “bud” från Taco Bell och deras försäkringsbolag. Det är en sådan skamlig summa som inte ens täcker hälften av våra kostnader för allt jag/vi gått igenom (bla läkarbesök/tandläkarbesök) efter att jag fick en rostig metal-grej i munnen.
Dom säger att detta inte är deras fel, att ståltråden måste höra till ett annat företag (??) och vägrar ta ansvar.
Detta är så hemskt illa!
Tänk om det hade varit någon av barnen som ätit just den burriton??
Fy fan alltså.
Är så hemskt upprörd över hur vi blir behandlade och det värsta är att Andrew blev skrattad rakt i ansiktet av personen som har hand om vårt ärende.

Nu har jag precis pratat med en lokal TV-station & vi ska ta detta vidare till rätten.

Advertisements

9 thoughts on “Då kör vi då!

  1. Som praktiserande jurist i Sverige känns detta som ett spännande case att följa! USAs rättssystem är ju väldigt olikt vårt 🙂 För min del får du gärna skriva mycket och utförligt om processen, men det kanske inte är alla som är så intresserade som jag, haha! Kämpa på!

  2. Jag är inte jurist ,men vill ändå följa med huruvida detta ärende utvecklar sig, Skriv gärna och berätta. Kämpa på säger jag med!

  3. Men fy fan va arg man blir!! Heja er och häng ut dom allt du bara kan. Skriv ALLA detaljer och gärna utförligt om processen i sig om du har möjlighet & vill, jag är också nyfiken på hur det funkar i USA. Jag tror absolut ni kommer vinna om det går till rättegång, spelar väl ingen roll om något annat företag skulle ha med ståltråden att göra. Det var ju DOM som serverade det till er – alltså DERAS ansvar! Heja heja!!! Vill även fråga dig eller andra läsare om nån vet hur man får mobilen att spara namn/mail/URL här när man kommenterar så man slipper fylla i varje gång? På gamla bloggen kom den ihåg mig 🙂 Kraaaaaam & kämpa på ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s