Lite sorgsen – Hejdå Podden

Hej älskade ni. Idag skulle en podd kommit, men det blev inte så.
Det har varit ett par jäkligt röriga veckor för oss med Sverigeresan och nu i Nashville.. och det har varit extremt svårt att få till en tid att spela in.
Tyvärr är det så ganska ofta, att det är svårt att spela in, för livet rullar på i 150% och jag har ingen person som kan barnvakta en sväng på söndagarna och med en ganska extremt upptagen andra hälft, är det ibland omöjligt att få till en inspelning.
I 23 veckor har vi kämpat på och försökt vårt bästa bästa att få till det med 7 timmars tidsskillnad och livet, men nu har vi bestämt att vi måste lägga ner detta projektet, innan vi blir arga på varandra för att det inte funkar så enkelt som vi vill.
Jag känner mig extremt ledsen och besviken över att detta inte funkat så bra och enkelt som jag hoppades, men känner mig samtidigt en smula lättad att vi inte behöver kämpa så hårt att få detta att funka varje vecka.
Leif Och Elisabeth har varit klippor som varje vecka tagit på sig projekt klippa och fixa med ljud, då jag tyvärr har NOLL kunskap, vilket inte heller känts 100 rättvist.

Måste förtydliga att jag och Elisabeth inte är ovänner, vi är inte arga på varandra, utan vi har otroligt starka vänskapsband. Vi vill bara inte att dom ska brista pga. planeringskrångel.
Vi har funnit varandra och jag kommer hålla hårt i vår vänskap. Elisabeth är en fantastisk person och jag hoppas ni som hänger här, kommer hänga hos henne också.

Nu går vi vidare i livet och fortsätter höras här, okej? ❤
Kanske bestämmer vi oss, en dag när allt i livet faller på plats, att podda igen – men det är inget vi vågar lova.

Så för nu säger vi TACK till er som lyssnat, till er som engagerat er och till er som skickat så mycket kärlek varje vecka.
Tack för att ni är så fantastiska & för att ni är ni.IMG_83491-1024x919

Advertisements

12 thoughts on “Lite sorgsen – Hejdå Podden

  1. Neeeej så himla tråkigt! 😭 eran podd har verkligen blivit favoritpodden (de kvällar när sambon varit borta så har ni till och med fått vara igång i mina öron medans jag försökt somna) men helt förståerligt att det kan vara svårt att få ihop hela livspusslet och att det inte funkar. Hur som haver så är ni så himla bra båda två!😊

  2. Åh nej så tråkig nyhet! Har verkligen älskat er podd. Men jag förstår er helt och fullt och ni ska ju inte slå knut på er själva för att få det att funka! Ni verkar ha en fin vänskap, och den är viktigast att ta hand om! Tur ni har bloggar så man kan “hänga” med er ändå 🙂 stor kram och lycka till med framtida projekt!

  3. Så himla, himla tråkigt men också fullt förståeligt! Det är otroligt svårt att få saker att gå ihop utan möjlighet till barnvakt när dem andra föräldern inte är hemma! Tidsskillnaden gör ju inte saken enklare precis.
    Ni har gjort ett fantastiskt jobb de här veckorna. Vips så är barnen äldre och klarar en stund själva och då kaaanske ni vill sätta igång igen 🙂 håller tummarna!

  4. sååå tråkigt, men förståligt!! jag lyssnar på varje avsnitt på gymmet och blir besviken när ni inte finns med mig i öronen på varje gympass… och nu kommer ni inte vara med mig där alls. Stor besvikelse. bara så ni vet båda två så är ni superbra poddare och från en 2- barnsmamma önskar jag er all lycka med framtida projekt. kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s