En lättnad!

Det är en sådan lättnad som lagt sig över detta hushållet.
Allt gick så jäkla smidigt och över förväntan idag på the court house (vad säger man på svenska?), August ÄLSKAR nu sin skola, småsaker börjar falla på plats, vi blev aldrig dundersjuka som vi var rädda för förra veckan (PEPPAR PEPPAR!!) och ahhh.. allt är bara sådär SKÖNT för stunden.
Vi behövde verkligen känna den där djupa utandningen från hjärtat.

På tal om hjärtat och att andas – jag lovar att börja skriva lite mer om yoga, eko, essential oils och allt sånt framöver.
Jag ska bara köpa en vettig minikamera, sedan kör vi på, okej?
Är väldigt pepp på min lista med inlägg och innehåll till bloggen som ligger och väntar. Det finns SÅ mycket ideér i detta lilla huvudet (visste ni att jag har ett väldigt litet huvud?) men jag vill verkligen ha tid och utrustning till att det ska bli exakt som jag vill.

Föresten! Jag har fått MASSOR med frågor om hela Taco Bell grejen och jag ska försöka svara på allt så mycket som det går. Och jag LOVAR att skriva om allt som händer på vägen, så häng kvar!Photo on 2-16-16 at 10.54 AM
Ps. Det finns verkligen INTE ETT STÄLLE i vårt hus att fota vettiga outfit-bilder på?!??!?!? GAHHHHH. Tack för att jag fick klaga av mig. vesäntliga bryderier.. I know.

Advertisements

8 thoughts on “En lättnad!

  1. Är så imponerad över att du klär dig så “fint” varje dag o inte bara hasar runt osminkad i mysbyxor som jag gjorde under föräldraledigheten. Men det blir väl annorlunda om man är hemma – mamma på det viset du är, då kanske man skärper till sig… 🙂

    • hahah TACK det var gulligt ;D Jag har dock gått i mysbyxor så det räcker till en hel livstid, haha. Efter Astrid föddes så orkade jag inte gå i mjukisar mer, hade redan gjort det i nästan 3 år då. Så jag ÄLSKAR jeans, smink och allt sånt, även om jag är hemma. Eller alltså.. jag sminkar mig inte om jag har en hemmadag i yogabralla såklart, hehe. Men sen måste man jag tillägga att jag jobbar hemifrån och det är enklare att jobba om man inte sitter i mjukiskläder 🙂

  2. Vänta inte på ny kamera etc, bara kör! Började läsa nu igen efter att du lämnat Karlstad efter ett längre uppehåll ihop om att det nu skulle bli mer eko etc. Tror annars risken är att vi blir några som droppar, såg du efterfrågade ett “hej” häromdagen, jag kommenterar inte så,ofta då kag numera läser mkt mer sällan. Mera eko,till folket (-:

    • Jag började lite smått med en vegansk frukostkaka och så får det väl rulla på om ni är otåliga 😉 haha. Närå skoja! Klart ni inte ska bli så hemskt uttråkade att ni lämnar! Jag får köra igång helt enkelt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s