Jag glömde vår bröllopsdag

I morse frågade Andrew vad vi ska göra på fredag och jag ba – Inget?? Jag ska kanske dricka vin med grannen? Vadårå??
Och han ba – Ehh.. Ja det är vår bröllopsdag?

OOOOOPS………………………………………………………………………..

Hade helt glömt bort..
Som tur är kom vi överens med en gång, med att strunta i firande och sånt, utan istället göra något kul när vi är i Cali. Det känns som vi har nog med planerings-svårigheter och packade kalendrar för tillfället.
Plus att på Söndag fyller ju Andrew år, så det ligger i topp på priolistan för mig.
Det känns faktiskt inte så himla viktigt för mig att fira vår bröllopsdag? Det är lite samma som alla hjärtans för mig, jag gillar inte att fira (förutom födelsedagar) på en utsatt dag?
Vet inte alls varför jag känner så, för jag har ingenting emot att alla andra firar och älskar att fira. Har liksom ingen värdering i det, men vill gärna ba fira spontant när känslan faller på. Det brukar bli bäst då!

Nä slut på svammel från mig. Dags att äta lunch med lillkakan som precis vaknat.
Jag är helt sjukt hungrig idag!?IMG_8035
3 år sedan när vi var i Newport Beach ❤

Advertisements

8 thoughts on “Jag glömde vår bröllopsdag

  1. Så är vi också. Årsdagar, alla hjärtans är inte så viktigt här hemma. 🙂
    Vi firar vår kärlek lite då och då istället på olika vis.

  2. Jag håller med! När jag planerar firanden blir det oftast pannkaka för att jag har så höga förväntningar och blir ledsen om nåt skiter sig. Barnsligt kanske… Då är det roligare när andan faller på. 😃 Jag saknar förresten en gilla-knapp. Kommer du fixa en sån? Går det ens?

  3. Förstår precis, fast jag är nog snäppet värre, födelsedagar, jul, nyår, påsk… Blä. Jag har lessnat totalt. Planen är å dra med syrran till London i maj när jag fyller år för att slippa vara hemma, Säger en 20 åring som typ hatar alla typer av “firande”… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s