Länk till nyhetsklippet

HEJ!
Vi har FULLT ös här idag.
Anniversary, jag har min årliga utvärdering med chefen, Andrew ska till läkaren, vi ska få en ny diskmaskin installerad och pjuhhhh…
haha. Ska försöka få in sovande barn, skolhämtning och sånt i schemat.
Detta pusslandet alltså!

Anyways! Jag lovade er en länk till videoklippet från igår och HÄR ÄR DET.Photo on 2-24-16 at 8.17 PM #2
PUSS o HAPPY FRIDAY! ❤

Advertisements

25 thoughts on “Länk till nyhetsklippet

 1. Jag hoppas verkligen det löser sig för er och jag är 110% bakom er.

  Men som en svensk i England, om jag får lov att kommentera på hur amerikanska nyheter vinklar allt. För mig verkade det mycket som att fox försöker vara unbiased genom att använda ord som “allegeldy” och “she claims”, men istället för att verka unbiased får dom det att låta lite som att det är du som är i the wrong. Det kanske vara bara jag som reagera på det.

  men som sagt jag är 110% bakom er och jag hoppas verkligen att ni får all kompensation som ni förtjänar. Puss o kram

 2. Nja… Jag kanske är för svensk, men att släpa ett företag till domstol för en metallbit…?
  Det som hände dig får ju inte hända på en restaurang, men det hände. Din mun mår inte bättre med eller utan deras pengar. Misstaget blir inte ogjort.
  Det finns så mycket lidande utanför vår trygga medelklass, onekligen glömmer vi bort det ibland, särskilt när vårt största problem är en dryg servitris på en taco restaurang, fniss 🙂
  Varför göra en jättegrej av detta? Släpp det. Du har så mycket fint i ditt liv, påminn dig om hur lyckligt lottad du är istället. Jag hoppas att du lägger energin på något annat som tillför dig positiv energi, för det är du värd.

  Kram!

  • Tack för din kommentar! Det du kanske inte vet, är att det kostar väldigt mycket pengar att åka till läkare/tandläkare här när det inte är en vanligt “check up” som ingår i försäkring och vi vill ha dom pengarna ersatta av Taco Bell. Vi har aldrig krävt någon hutlös summa pengar och gör inte detta för att det är KUL?? Herregud jag är ju inte helt tappad. Vi har inte ens fått en ursäkt av företaget. Vi gör exakt en sådan stor grej av detta som vi vill, men tusen tack för ditt “råd”.

  • Nja det beror ju på om man faktiskt skadat sig. Jag tror företag i Sverige också betalar ersättning för ev. skador och läkar-besök som uppstått som “plåster på såren” och ursäkt liksom.

 3. Heja heja! Hoppas att det gar bra for er. Jag har alltid kallat Taco Bell for Taco Hell och jag tror att jag ska forsatta gora det efter att ha hort vad du har fatt gatt igenom.

  En annan fundering, jag trodde att du och Andrew hade samma efternamn. Hur kommer det sig att du valde att ha kvar ditt svenska? Har era barn dubbelnamn eller bara Andrews efternamn?

 4. Jag star bakom dig vannen. Tycker absolut inte det ar onodigt att stamma nagon som beter sig sa fult. Folk som sager att du ska vara lycklig over det du har.. Men ja du har val aldrig sagt att du inte ar det… Och eftersom detta faktist ar nagot negativt i ditt liv sa kan du ju inte ga runt och fejka positivitet som tipset har ovanfor. Kor pa och vi finns har nar du behover oss 🙂

 5. Hoppas det går bra, håller tummarna! Tyckte det lät bra 🙂 tycker det är förskräckligt så som de har agerat, usch och fy. Kan jämföra med när jag fick en metallbit i min hamburgare på TGI Fridays i Stockholm, de bad om ursäkt direkt och bjöd på notan och mitt sällskap (9st) fick fria drinkar. Jag gjorde inte ens illa mig i munnen och behövde inte uppsöka läkare. Lite skillnad på behandling.

 6. Asså att ett företag av Taco Bells storlek gnäller så över att betala $2000! Måste ju ändå vara småpotatis för dem. Borde ju vara mycket värre med dålig publicitet, kan man tycka.
  Stå på er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s