Nu förhandlar vi IGEN!

Nu är vi i förhandling IGEN över hela Taco Bell grejen!
Antagligen förstod dom ÄNTLIGEN att vi menar allvar och att detta inte är ett jäkla skämt vi håller på med, så vi får se vart det leder.
Det är många som kommenterat och skrivit saker som “jobba istället för att försöka få försäkringspengar” eller “Släpp detta och gå vidare”.
Det ni kanske inte förstår är att vi INTE kräver miljoner dollar eller tycker detta är KUL. Plus vi jobbar båda två och har förlorat en himla massa värdefull jobbtid över detta.
Det ligger så mycket bakom denna historien, som ni inte vet om.
Det jag vill säga är att vi från början hade en deal med att alla kostnader skulle täckas, då de flesta vet att det inte är billigt att gå till läkare/tandläkare i USA, om det är bortom vanliga “check ups” som ofta är täckta. Vi var helt överens, allt var okej, det var inga konstigheter.
Sen började allt ändras och vände till något jäkligt tråkigt och otrevligt.
Vi har blivit skrattade åt på vägen, vi har blivit åtsidosatta och de har vägrat ta ansvar för det som hänt.
Inte en centimeter av min kropp tycker detta är det minsta jäkla kul. Jag hade mycket gärna haft detta avklarat med en gång utan att ta steget längre och dra in omvärlden.
Att som ett stort (eller litet för den delen!) företag vara ödmjuk mot sin kund är A och O! Att ta ansvar för händelser och vara storsinta.

Jag förstår att hela förloppet kan ifrågasättas, att det känns underligt/o-svenskt, och man har definitivt rätt till en åsikt. Men jag tycker det är hemskt tråkigt när gliringar trillar in och att folk tror jag är ute efter någon himla fantasi-summa.
Då vill jag förklara mig!
Hoppas ni nu förstår lite mer och respekterar hela processen. Och provoceras ni något gräsligt, gå och skrik i en kudde, spring 7 varv runt huset eller lägg er i ett varmt bad – istället för att anonymt kommentera med tråkiga ord.

PUSSSSS jag återkommer med uppdatering när det är aktuellt!

Advertisements

10 thoughts on “Nu förhandlar vi IGEN!

 1. 😱 Jag blir snarare provocerad över att ett företag inte tar ansvar för sina produkter! Vem f*n tycker att det är kul att lägga ner tid och pengar på att göra det ni gör? Jag tycker att ni gör helt rätt. Sen är det klart att det är osvenskt, jag tror inte att det hade behövt gå så långt här, men det verkar ju snarare för att vi har andra kontroller/myndigheter/seder/what ever och beror ju inte på er om du förstår hur jag menar… Rätt ska vara rätt! Håller tummarna för er! ❤

 2. Det är väl klart att man vill ha igen det man lagt ut på tandläkare och vårdkostnader.
  Tror ingen människa skulle finna sig i “shit happens ” och pröjsa flera tusen och sen inte bry sig.
  Du gör helt rätt.

 3. Så tråkigt att du ska behöva förklara dig i en redan stressig situation. Ofta tror jag svenskar hemma helt enkelt glömmer att allt inte riktigt fungerar som hemma. Oavsett vad folk har för olika åsikter så vet DU att ni gör rätt. Det är det enda som egentligen räknas 🙂

 4. Hej Jenny! Jag är ju sjukt lat när det gäller att kommentera nu för tiden, men nu fick jag feeling. Har läst lite kommentarer ang Taco Bell och vill bara tillägga att det är ju självklart även i Sverige att en skulle kräva företaget på pengar! Ingen skulle väl på allvar tycka att 2000 USD som du nämner i inslaget, vilket motsvarar strax över 17000 SEK är en “småsak”? Märkliga reaktioner! Du var grym i inslaget. Sån kontrast till svenska sansade nyheter, amerikanarna vet hur en bygger upp drama! Älskar också hur de uttalade Lönnstam. All lycka till med detta!

 5. Självklart att du ska kräva ersättning för läkare och förlorad arbetstid!
  Det har vi också möjlighet till när något händer här i Sverige, mycket igenom försäkringsbolag dock, men ändå. Inga konstigheter alls! Skulle tro att de också har försäkringsbolag anslutna till sig.
  Tycker det är härligt att ni står på er, och efter att ha läst hur det har utvecklat sig, ha fått till en deal. Stora kedjor ska inte bara köra över den enskilde kunden! Så det så!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s