Skrattat så jag kissat på mig

Hörrni. Jag önskar så innerligt att jag kunde dela med mig av bilderna vi fick skickade till oss idag, men det får vi inte.
Vi har nästan dött av skratt alltså.
Det kanske låter så hemskt elakt, men om ni såg bilderna själva skulle ni också kissa på er.
August skola skulle ta skolfoton i början på veckan och vi hade inte skrivit upp honom på en tid, för varje barn har en halvtimme till foto… (??)
Vi tackade nej för August tycker inte det är så kul att bli fotad och blir alltid extremt stel på bilder som är “framtvingade” och då kände vi att vi skippar.
Men så hade det blivit en ledig halvtimme och han fick fotas ändå.
Jag hade klätt på honom en orange/rosa tröja och skrikiga leggings på morgonen och hade inte brytt mig om håret – som vanligt. Men det kanske jag hade gjort om det skulle tas kort.
Jag kan tänka mig att klädseln skulle varit välkammad, välstruken och gärna vit – för att “passa in” i omgivningen på fotona.

Runt om August på bilderna var det någon slags fårskinnsfäll, en liten liiiiiiten pall, en vit skinnfotölj (??) och en naturvit glansig bakgrund.
Alltsåå….
Och sen hade dom väldigt uppenbart bett barnen posera i ställningar a’ awkward family photos.
Som vi har skrattat!
Där sitter vårt lilla mjölkvita barn och liksom smälter in i bakgrunden. Och med sina rosa kläder, skrikiga leggings & helvilda hår, ser han helt galen ut.
Han skulle tydligen stå med ett ben på den där lilla lilla pallen och med en hand i midjan och se mäktig (????) ut? (se bild nedan)
Nä men hörrni. Jag måste ju nästan köpa bilden så jag kan visa.
Det är det roligaste jag sett. Han skulle även ligga på den där lilla fällen, sitta korsbent i fotöljen med en näve under hakan och se drömsk ut??
Och sen fick vi förslag på paket man kan köpa och det BÄSTA kostade 800 DOLLAR!
Då får man 6 megastora guldinramade tavel-prints som man kan hänga fint över soffan.
Näe men jag svimmar alltså. Är inte beredd på denna amerikanskheten, hahahahha.captain-morgan_custom-24997c9c0452ac1a908e515014a67896765496a1-s6-c30crossing-the-delaware-met-museum
Kan tänka mig dom fick inspo från någon av dessa bilderna, hahahahahha.

Advertisements

12 thoughts on “Skrattat så jag kissat på mig

  1. Hahahaha älskar att du delar med dig och att det verkligen känns som amerikanskheten to die for. SÅ KLART vi vill att ni ska köpa bilderna så vi får se dem, och August lär väl säkert kunna skratta gott åt dem när han blir äldre sen också 😀 Nu kommer han ju mest troligt att ta graduation i USA i framtiden men jag kan ändå inte låta blir att tänka svenskt studentplakat med en av de bilderna på! Den när man skulle se drömsk ut, låter ju för fantastiskt 😂

    Du har ju några cliffhangers då och då här i bloggen men de här bilderna blir nog den jag väntar mest på om bilderna kommer 🙂

    Roligt iallafall och kul att ni kunde skratta åt situationen, hoppas inte August tyckte det var alltför jobbigt i studen heller 🙂 Kramar!

  2. Hahaha! Kan du inte köpa bara en typ A5 stor bild, som man kan göra här? Skulle så gärna vilja se! Men jag tycker lite synd om honom, jag minns hur det var när jag skulle ta skolfoto och jag hatade det! Sen blev det ju ganska tråkiga foton tagna i gympasalen som min mamma aldrig köpte. Eller jo, en gång köpte hon och jag hatar den bilden än idag. Det blev ju sällan några bilder man hade stående framme iaf…

  3. If you guys did not give consent to the pictures of August, you could contact the school and say that the were in the wrong for taking the pictures of August.

  4. Hahahahah alltså jag DÖR! Snälla ni måste köpa kapten morgan i alla fall 😀 haha.

    Juste Jenny! Kan inte du koppla din blogg till Blogkeen? Det blir mycket lättare för mig (och kanske fler) att följa dig då. Din förra blogg var kopplad till Blogkeen och det var så smidigt. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s