Jag kanske pausar

Jag vet inte riktigt hörrni.
Det står still!
Jag har så lite tid med bloggen och har liksom inte lust just nu.
Aldrig har jag känt såhär starkt att det kvittar om jag loggar in eller inte om dagarna.
Det är så många faktorer som spelar in på varför jag känner mig lite matt och mätt på bloggvärlden och jag behöver sakta ner och fundera lite på vad som händer här inne.

Jag har så mycket vilja med så många olika projekt och inlägg, men just nu rinner det inte ur fingrarna sådär naturligt och bra. Det får inte bli krystat att skriva, det ska inte kännas motigt. Och just nu känns det motigt!
Jag vill att bloggen ska bli mer JAG, jag vill ha den om-designad (HJÄLP någon?) och framförallt – jag vill ha lite mer TID.
Just nu finns det noll timmar över på mina dagar.
Kanske kommer lusten tillbaka när Astrid börjar föris?

Ah nä. Svammel och funderingar.
Men nu vet ni hur jag känner för stunden ❤

Saknar fö. era kommentarer något enormt!IMG_8865

Advertisements

14 thoughts on “Jag kanske pausar

 1. Helt okej att pausa ibland! Även om jag så klart tycker att det vore tråkigt 😉 Lyssna till dig själv bara så kanske lusten kommer tillbaka. Pepp och kramar!/Malin

 2. Hej, jag har följt din blogg länge men har aldrig lämnat någon kommentar. Vill bara säga att jag tycker jättemycket om din blogg och ditt sätt att skriva 🙂 jag kan förstå att det ibland känns trögt och det är helt OK, så får det kännas! Precis som i livet behöver man ibland ta en paus och ladda batterierna! Skickar många kramar från en karlstatös som numera bor i Italien

 3. Jag tycker du ska pausa om du känner att du behöver det. Tänk på dig själv i första hand, en paus kanske innebär att du kan landa i vad och hur du vill arbeta – med bloggen och annat. Hinner inte läsa och kommentera så ofta, men hoppas på att få fortsätta följa dig på ett eller annat sätt framöver.

 4. Pausa om du känner för de! Så kul att läsa din blogg men tycker du det är motigt så pausa så kanske du hittar ny glöd och mer tid senare!

 5. Att tvinga fram något blir sällan bra.
  Gillar din blogg så jag hoppas att du fortsätter när lusten infinner sig igen om du bestämmer dig för en paus!
  Kram!

 6. Neeej var min första tanke, men så ser jag alla andra kommentarer och får dåligt samvete över att jsg tänker mest på mig själv 😉 nej men klart du ska pausa om du behöver set men fy vad tråkigt för mig 🙂

 7. Hej! Jag har följt dig ända sedan New York-tiden och tycker om din blogg (fastän jag är hela tio år äldre!! Det är f ö nu som åldersnojjan kommer, inte vid 30 – det är ju peanuts ;)). Har inte hunnit läsa lika ofta de senaste månaderna, livet med jobb, barn, renovering etc snurrar på lite för fort här också. Så jag tror jag förstår hur du känner. Lyssna på dig själv. Känner du att du behöver en paus så är det nog så. Ett annat alternativ är att inte skriva varje dag, om det känns lättare? Du kommer inte att tappa mig som läsare för det! Kram!

 8. Har inte lämnat någon kommentar på läääänge läääänge. Flytt till hus och liten bebis gör att tiden inte alltid finns där längre – så förstår hur du måste känna. Grymt imponerad över hur du så galant fixar med alla bollar i luften! Men läser, det gör jag varje dag! Hoppas du fortsätter att skriva, ser alltid fram emot att läsa. Tycker bloggen känts mer “hemma” och “du” på sistone. Men även om jag skulle bli ledsen om du tog paus/slutade blogga så måste det ju kännas rätt för dig ju, annars tror jag vi skulle märka det som läsare också. Puss!

 9. Hmmmm. Min kommentar försvann? Ville bara säga att jag är ledsen för att jag inte kommenterat på lääääänge läääänge (år?!). Livet med för lite tid (bebis och husbygge) har kommit emellan (därför grymt imponerad över hur du hanterar alla bollar i luften samtidigt). Läser dock varje dag och skulle såklart kännas tomt om du tog paus/slutade blogga. Men det är såklart ditt eget beslut, det måste ju kännas rätt! Puss!

 10. Hmmmm. Min kommentar försvann? Ville bara säga ledsen för att jag inte kommenterat på lääääänge läääänge. Livet med för lite tid (bebis och husbygge) har kommit emellan (därför grymt imponerad över hur du hanterar alla bollar i luften samtidigt). Läser dock varje dag och skulle såklart kännas tomt om du tog paus/slutade blogga. Men det är såklart ditt eget beslut, det måste ju kännas rätt! Puss!

 11. Glöm inte att vara snäll vid dig själv, sänk ambitionsnivån om du måste en stund. Du är har huvudrollen i dina barns liv och den pjäsen går inte i repris. Ta hand om dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s