En dålig dag

I går var det en sådan hemsk och ledsam dag. Jag har blivit väldigt mycket mer medveten om världen och tar in fakta och verklighet ganska hårt nu för tiden. På både gott och ont.
På eftermiddagen var jag liksom lite känslomässigt rubbad efter en hel dag med nyhetsuppdateringar om fruktansvärdheter (samt hets-jobb och städ pga för mycket känslor som inte gick att sortera) och så blev allt ett stort oväntat KAOS (oväntat plötsligt kräks i bil, hund som rullade i torrt men blött gräs och skakade av sig i hela huset, kiss i säng och oändlig tvätt pga litet barn som vägrar blöja osv osv osv). Småsaker som kändes ganska jobbiga igår när dom avlösta varandra.
Och så sover vi knappt längre för en liten mini övar på att sjunga halva nätterna och jag vaknade med nackspärr i morse.

Blä helt enkelt.

Och jag ville så gärna skriva här för att “klaga av mig” men ville samtidigt verkligen ta en dag där jag inte ens loggade in på bloggen, för att känna efter.

Vet dock inte om jag kom fram till något vettigt?
Måste kanske låta det ta lite mer tid än 24 timmar, hehe.. Otålig borde vara mitt mellannamn.

Oj så rörigt och svamligt det blev.

Och så vill jag ju tacka ner som skrev så fint på mitt förra inlägg ❤ ❤ ❤

Ah nu får det vara bra för nu.
Jag tycker iaf om er jäkligt mycket & hoppas ni har en kräksfri dag utan nacksprärr (TYCK SYND OM MIG!!!!!! hehe..)

Advertisements

8 thoughts on “En dålig dag

 1. Känns lite opassande att du i samma inlägg där du skriver om hemskheter i världen vill att vi ska tycka synd om dig. Förstår att vissa perioder i livet är tuffa, men tänk på Bryssel så kanske du får lite distans. Uppskatta att du och de dina är trygga och mår bra ❤

  • Men kära du! Jag skrev ju precis det, att det egentligen är småsaker. Och jag skrev att jag verkligen känner med allt som händer i världen. Men livet slutar ju inte för det. En jobbig dag blir ju inte inte jobbig, för att folk far illa. Det är ju ba hemskt onödigt av dig att skriva så?
   klart som fan jag uppskattar mina ungar, att vi är trygga och att vi mår bra. Men en stor spya i bilen, oavsett terrordåd eller inte, suger. PUNKT.

  • Men du L, då tycker jag att du ska ta och vidga din horisont EN ANINGEN. Din kommentar är ju rent pinsam. Media uppmärksammar och kör på non stop när ett terrordåd sker i västvärlden, men skiter blanka fan i att det kontinuerligt sker hemska dåd i världen i övrigt. Medias fokus är så skevt. Givetvis känns det som är nära mer men det är ändå inte poängen här.
   Därför tycker jag att du aldrig ska ha en dålig dag L, för det är miljontals människor som inte är trygga. Igår. Idag. Imorn. I övermorgon. Nästa månad och i nästa år. Tänk på det.

   Hoppas L’s kommentar inte påverkade dig Jenny, när du redan hade en dålig dag. Kräk i bilen är verkligen alltid skit!

 2. Vilken taskig kommentar av L. Klart man måste kunna få ha en dålig dag, även om det just den dagen råkar ske något oerhört tragiskt (och det gör det varje dag någonstans…).

  Hoppas det blir en bättre dag idag Jenny. Har själv åkt på ryggskott och med två barn som nyligen fyllt 4 och 2 son är inne i en bråkig fas tycker jag också denna veckan är pissig. Sen älskar jag mina barn över allt annat och tänker ofta på hur lyckligt lottade vi är, där vi bor finns det nämligen stor fattigdom och vi ser dagligen barn som letar igenom soporna efter mat och människor som kör runt med häst och vagn med små bebisar och samlar in papper för att få ihop lite pengar. Men trots det kan man ju ibland tycka att ens eget liv är jobbigt, eller hur. Man kan ju bara jämföra sin egen vardag, bra mot dåliga dagar. kram

 3. Har också haft ett superjobbigt dygn… I morse var vi tvungna att låta vår älskade katt somna in… Och uppå det håller vår dotter på att få tänder med feber och ledsenhet… Vi är helt slut just nu… Jag tyckte iaf att det var skönt att få läsa att du också har det jobbigt och “vågar stå för det” om du förstår hur jag menar. Just med tanke på terrorattacken mm… Tack för att du delar med dig. Jag behövde det idag. ❤ Stor kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s