Måndag

Måndag och slut på högtidsfirande. Ganska skönt tycker jag, även om barnen verkligen älskat påsk-skojigheter och vi har njutit utan att “behöva” köpa en jäkla massa leksaker och äta knasig mat.
HURRA! Vi har hunnit se 80% av våra vänner och barnen har lekt hela dagarna. Så bra bra braaaaaaa helg på alla vis. (Förutom att våra kids är inne i varsin trotsperiod och stundtals är helt.. GALNA?)

Har fö. fått väldigt många kommentarer på sistone med hur mycket jag verkar ha ändrats som person. Till det bättre eller sämre framkommer aldrig, så jag tänkte svara med denna helt fantastiska bild –

11011956_10156656145010716_9130796279011727450_n

Happy Måndag! ❤

Advertisements

4 thoughts on “Måndag

  1. Hej. Har en fråga. På TLC går “Toddlers and Tiaras” typ hela tiden som det känns och min spontana reaktion är “äckligt, stackars ungar och fy fan” typ. Skulle vilja veta hur du ser på det eftersom du bor i USA och så. Hur vanligt är det med skönhetstävlingar för småbarn i Nashville? Skulle du ta med Astrid på en sån tävling? Jag vill helt enkelt veta lite hur du tänker kring det, jag får typ kväljningar av det.

  2. Känns spontant som det vore konstigt om du inte förändrades? Precis som alla andra gör det. Vidare konstigt att kommentera kring det? För när en “känner” någon via en blogg, kan en ju rimligtvis bara se huruvida en person förändrar sitt sätt att skriva, eller ej. Att din blogg växt, att det kanske innebär att du skriver mer om vissa saker och mindre om andra? Att du fått ett till barn, utvecklats i din yrkesroll, bott längre i ett land som på många sätt är annorlunda mot Sverige osv. kanske också påverkar. Plus, du är en levande person – inte en sten. Känns som det vore tråkigt att stagnera. Personligen hoppas jag på att fortsätta förändras/utvecklas så länge jag lever, och att människor “hojtar till” om förändringen är otrevlig. För att utvecklas är ju inte att bli en annan person, bara att….ja – utvecklas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s